Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση εμπορίας όπλων – 7 συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kriti-opla3-2048x1307

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Χανιά και στις γύρω περιοχές εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που πουλούσε όπλα στην περιοχή.


Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 7 άτομα ενώ στα άρια πλήρως εξοπλισμένα παράνομα εργαστήρια όπλων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

31 πολεμικά όπλα, 34 πιστόλια και περίστροφα, 13.000 φυσίγγια, 14 κάννες κυνηγετικών όπλων, 45 κορμοί κυνηγετικών όπλων ,4 σιγαστήρες και 70 γεμιστήρες.

Οι έρευνες ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης στα Χανιά και σε περιοχές των δήμων Αποκορώνου, Κισσάμου, Καντάνου-Σελίνου και μεταξύ άλλων περιλάμβανε “εφόδους” σε καταστήματα και κατοικίες, σε αγροτικές και αστικές περιοχές. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr για την επιχείρηση επιστρατεύθηκαν αστυνομικοί και από το Ηράκλειο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφοπλιζουν τους βλακες κρητικους. Καλα τους κανουν .Ετσι και αλλιως σκοτωνονται μεταξυ τους και το ονομαζουν βεντετα μετα. Χασομαρα στον εγκεφαλο εχουν τα παληκαρια της χαλιμας. Θελουν και οπλα τα οργια.Καλα τους κανανε.

  2. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ….ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ….. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ…. ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ…..!!!!!

  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΝΤΙ ΠΧ. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?

  4. Από τη στιγμή που άρχισαν να αφοπλίζουν τους Κρητικούς, η ΝΤΠ έχει αποφασίσει να εκπληρώσει τα σχέδια της. Πάει η Ελλάδα, να ταν κι άλλη.

Comments are closed.