Χαμός στο Twitter με τη Μαρέβα Γκραμπόβσκι και το #καμίαανοχή

Κοινοποίηση:
kiriakos-mareva

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προσπάθησε με ένα tweet να απαντήσει σε δημοσιεύματα για οικονομικές ατασθαλίες αλλά τελικά δεν της βγήκε σε καλό.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γυναίκες στο στόχαστρο! εμμονικές επιθέσεις σε βάρος τους αδιακρίτως ιδιότητας, είναι πράξεις μίσους, ανανδρίας &δειλίας. Ψέμα & λάσπη δεν μπορούν να στερήσουν από καμία μας την ελευθερία & την εξέλιξη! Αρκετά, λοιπόν, με όσους υπάρχουν και μιλούν μόνο για να φθονούν! #καμιαανοχη »

Ωστόσο, το γεγονός πως δεν απαντά επί της ουσίας δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που έσπευσαν να γράψουν μηνύματα όπως τα εξής:

3-6 12

3463 34634-1 345623 g12

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Ρε παιδιά…αυτή δεν ήταν στα χωρίσματα με τον Κούλη; Τι παίχτηκε; Έχω χάσει επεισόδια…

 2. Gemini Ξέχασες το παχύδερμο Καραμαν-αλή, ξάδελφο του άλλου παχύδερμου (πρώην πορδή-πουργού) επίσης παχύδερμου…εκείνον τον άεργο κοκκινομούρη που κατέβηκε στη πολιτική για το καλό του τόπου (!!!) και όχι για την ΚΟΝΟΜΑ (γελάνε και τα τσιμέντα)…να μην τον ‘φάμε’ και αυτόν πορδή-πουργό? να μην τον ψηφίσουν και αυτόν τα γκιοζάκια οι νεοέλληνες?

  Υ.Γ. Ελπίζω να μην το ‘πνίξετε’ και αυτό το σχόλιο μου, όπως και τα άλλα που έκανα τελευταία και τα κάνατε ‘γαργάρα’ εσείς εκεί στο ‘ελεύθερο’ και ‘δημοκρατικό’ μακελειό…πολύ λογοκρισία έπεσε τελευταία!!!

 3. Τήν παραποίηση καί τό ψέμα τό έχουν οί Εβραίοι στό DNA τους.
  Σπουδαίο δοκουμέντο τό βιβλίο τού Μαρτίνου Λουθήρου”Οί Εβραίοι καί τά ψέματά τους”
  Βιντερμπέργκ 1543
  Γιάννης Λάκων

 4. Που μιλάτε ρε κακομοιρα? Χεσμενους μας έχουν!!! Και ξέρετε εσείς… μόλις έρθουν εκλογές να τον ξαναψηφησετε!!! Η μάλλον όχι σειρά έχει το Ντοροπαιδο!!! Και μετά ο γιος του Κούλη αφού τον κάνουμε πρώτα βουλευτή και υπουργό

Leave a Response