Χαμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου! Έλληνες σε αναμονή καταγγέλλουν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι…

Κοινοποίηση:
kathismataaeroplano

Δείτε τι έφτασε πριν από λίγο στην ηλεκτρονική θυρίδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

“Είμαστε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και περιμένουμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Εχουμε πληρώσει και η πτήση μας έχει ακυρωθεί .
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ. ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ??
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
ΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ?
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ???

ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ Heathrow προς Ελευθέριος Βενιζέλος στις 12.15 μμ Ωρα ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ.

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΤΩΡΑ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ & ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΡΟ , ΥΠΟΜΟΝΗ !!

  2. Τωρα ειμαι Ελληνας .Τωρα θελω να γυρισω πισω στο δι@λο και τα αργηρια
    ΑΥΡΙΟ φευγω παλι.

  3. Εχω να καταγγειλω κατι πολυ σοβαρο.
    Εχθες εφτασε γκρουπ απο Γερμανια στο αεροδρομιο Μακεδονια τους ειπαν να μπουν σε κατ’οικον περιορισμο…και αυτοι ολοι (ηταν ασυνοδευτοι) μπηκαν σε λεωφορειο του ΟΑΣΘ.
    Τρελαθηκε ο οδηγος μολις ακουσε τη μεταξυ του συνομιλια.
    Τουπηγε σ’ενα ξενοδοχει που ηθελαν και μετα πηγε το οχημα για απολυμανση.
    Υ.Γ. Ευτυχως δεν ανεβασε κανςναν αλλο επιβατη επανω.
    Υ.Γ.2 Ο οδηγος ειναι σε κατ’οικον περιορισμο.

  4. ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΡΓΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕ…….ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ………………………

  5. Μαλακές μισελληνες που βρίζετε και φέρεστε εναντίων συμπατριωτών σας είστε να σας μαζέψουμε και να πεταχτείτε ρε απέναντι να σας φάνε οι Τούρκοι αφού σας έχουν πηδήξει τα Πακιστάνα πρωτα. Να γυρίσουν ΤΩΡΑ αν θέλουν να επιστρέψουν. Να βγάλετε την χολή σας αμόρφωτοι τσομπανηδες στα λαθροπηθικια που κατακλύζουν την χώρα. Τα αδέρφια μας φύγανε προφανώς για μικρή χρονική περίοδο απογοητευμενοι από την αδικία και την ανέχεια. Στα τσακιδια εσείς λοιπόν. Το σύνολο των Ελλήνων πιέζει να γυρίσουν οι συμπατριώτες μας να γίνουμε πιο δυνατοί. Ποιος σας λέει όλους εσάς ότι σας ανοίξει η χώρα περισσότερο από αυτούς? Πόλεμο του πληκτρολογίου κάνετε και απ τις απόψεις σας φαίνεται και τι μυαλο κουβαλάτε και τι ψήφο ρίχνετε και μας έχετε βουλιάξει την χώρα. Οι περισσότεροι εξ αυτών για να επιστρέφουν δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού και προφανώς έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις σε πληρωμές με εσάς στην χωρα. Ζώα ανοίξτε το βρωμομυαλο σας που είναι γεμάτο κακια απ’ την κακοζωια σας και μην κάνετε άλλο κακό στο έθνος.

  6. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ.
    Δηλαδή πώς την υπηρετήσατε? Φωνάζοντας έξω από την Ελληνική πρεσβεία. “είναι και οι Έλληνες φονιάδες των λαών”? και ζητώντας ν’ ανοίξουν τα σύνορα να μπούν μέσα οι τρομοκράτες του ΙSIS με τους οποίους ο Ερντογάν μας εκβιάζει?

    1. πολύ σωστός δεν τα γνώριζα τα γεγονότα εφόσον έκαναν αυτά Έλληνες δεν είναι για εμένα….. για αηδία και ένας κόμπος στο στομάχι…. ποιοι Οθωμανοί μπροστά τους γενίτσαροι κανονικοί

  7. Να μείνετε εκεί που επιλέξατε να πάτε εν μέσω κρίσης΄Εκεί έχετε τη μόνιμη κατοικία σας και εκεί πληρώνετε φόρους και περίθαλψη. Καθίστε εκεί να σας περιθάλψουν αν χρειαστεί.

  8. Τωρα που εσφιξαν τα γαλατα αποφασισατε να γυρισετε επειδη ο Τζονσον ειναι μ@λ@κ@ς? Μηπως θελετε να σας πληρωσει το κρατος κ το εισητηριο? Ρε ουστ απο δω! Καθιστε εκει τωρα κ σταματηστε να κλαιγεστε!

  9. Τώρα που κάνανε την μαλ@κία οι Άγγλοι και εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση είναι καλή η Ελλάδα τώρα ε??? Καθίστε εκεί λοιπόν.

  10. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΑΙ ΚΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΗΡΙΕΣ……….ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΜΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΑΙ ΤΗ????

  11. Στην Πρεσβεία και στο Προξενείο μας στο Λονδίνο α) χρόνια τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσουν ΠΟΤΕ το τηλέφωνο…β) το ξύνουν κανονικά και καλοπληρωμένα…Χρυσοπληρωμένοι κοπρίτες…

  12. Να μεινετε εκει! οι Ελληνες καθονται στα δυσκολα και βοηθανε την πατριδα τους. Οποτε μας συμφερει η ελλαδα ειναι καλη, οπως τωρα που ειναι καλυτερα να βρισκεσαι εδω σε σχεση με τη Αγγλια και ολες τις αλλες φορες βριζουμε, λιδωρουμε την Ελλαδα και λεμε ποσο ανωτερη ειναι η Αγγλια. Τετοιοι Ελληνες ειστε που κατα τα αλλα αγαπατε την Ελλαδα και δεν σας νοιαζει αν θα φερετε τον ιο και θα εξαπλωθει ακομα πιο πολυ. ουτε τις οικογενειες σας δε σκεφτεστε.

  13. Μπα οι δουλειές και οι μισθοί στην Ελλάδα δεν σας άρεσαν και φύγατε και μας αφήσατε εδώ να παλεύουμε μόνοι μας… είσαστε αυτοί που θα αυτομολησετε πρώτοι και καλύτεροι και παλι εμείς θα μείνουμε εδώ !!!
    Τώρα τί έγινε; Έγινε καλή η Ελλαδιτσα και θέλετε να γυρίσετε;
    Οοοοχι κ@ριολακια να μείνετε εκεί και να φάτε τα σκ@τ@ στη χώρα που επιλέξατε να ζήσετε….
    Όποτε μας συμφέρει η Ελλάδα είναι πατρίδα και όποτε δεν μας συμφέρει την πουλάμε;
    Αν σας λείπει η οικογένεια σας να την πάρετε πάνω….

Comments are closed.