Χαμός στο Υπουργείο τουρισμού από εργαζόμενους στον κλάδο – Μπούκαραν μέσα!

Κοινοποίηση:
1ok

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο υπουργείο Τουρισμού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας εργαζομένων στον τομέα του Τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στην Αττική κατευθύνθηκαν προς το εν λόγω υπουργείο, μετά από διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν την οδό Σταδίου και φώναξαν συνθήματα, ενώ ζωγράφισαν στην είσοδο του υπουργείου ένα κόκκινο χαλί για τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Η αστυνομία έχει κλείσει την οδό Σταδίου, στο ύψος της Κλαυθμώνος.

Εικόνες από τη διαμαρτυρία των εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό / Eurokinissi

Εικόνες από τη διαμαρτυρία των εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό / Eurokinissi

Μεταξύ αλλων οι εργαζόμενοι διεκδικούν να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων των εργαζομένων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις, να μη γίνει καμία μείωση και καμία αρνητική αλλαγή, ενώ λένε «όχι» στην εκ περιτροπής εργασία.

2ok

Επίσης ζητούν να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί, να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου και να καταργηθούν όλα τα πλαφόν για την επιδότηση των εποχικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response