Χαμός στον “αέρα” εκπομπής! “Μαλλιοτραβήχτηκαν” η Παγώνη με δημοσιογράφο: «Τότε γιατί εμβολιαζόμαστε;»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1

Σόκαρε τους δημοσιογράφους η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, καθώς στράφηκε κατά των Covid-free χώρων (χώροι μόνο για εμβολιασμένους), τους οποίους ούτε λίγο, ούτε πολύ τους χαρακτήρισε ως υγειονομικές βόμβες.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος ρώτησε την Μ.Παγώνη για την νυχτερινή έξοδο των εμβολιασμένων και της είπε: «Είδαμε εικόνες το Σαββατοκύριακο από κλειστά κέντρα διασκέδασης, με 1000 άτομα. Αυτό είναι ασφαλές;»

 Και απάντησε η Μ.Παγώνη: «Ένα άτομο εκεί, ασυμπτωματικό, που δεν το ξέρει, που να είναι εμβολιασμένο και να έχει νοσήσει την προηγούμενη μέρα, από κάποιος άλλους, μεταδίδει στον κόσμο τον ιό».

«Και στους εμβολιασμένους;», ρωτά ο άλλος δημοσιογράφος, «βεβαίως» απάντησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ.

«Ε, τότε γιατί εμβολιαζόμαστε», ρώτησε ο τηλεπαρουσιαστής, προκαλώντας χαμό!

Να σημειώσουμε ότι στο στούντιο βρισκόταν και ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός του υποχρεωτικού εμβολιασμού, παρόλα αυτά έμεινε άφωνος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τώρα κι εσείς ασχολείστε με ενα ούφο παγώνι

  2. Βλέποντας το βίντεο, το σκηνικό,οι μουτσουνες κσι οι διάλογοι μου δημιουργουν την αίσθηση ότι παρακολουθώ επιθεώρηση να’ναι καλά γέλασα παλι

  3. όχι 3 αλλά 13 δόσεις να κάνετε εμείς καμία δεν κάνουμε

  4. Πορδοσάλτε δεν χρειάζεται να φοράς μουτσούνα….Γεννήθηκες μ’ αυτήν………

  5. Προετοιμαζουν το κλεισιμο νουμερο 3.Μετα θα τρεχουν να κρυφτουν γιατι θα πεσουν πολλες φαπες.

  6. Βρε τι αηδίες είναι αυτές; Πρέπει να τις ακούμε κάθε μέρα; Τι ασυμπτωματικοί και πράσινα άλογα; Υπάρχει ασυμπτωματικη αρρώστια; Αλλά τα λένε αυτά για να φοβίζουν όλο τον κόσμο. Σου λέει ο άλλος, ο αφελής πάντα, μι εγώ μπορεί να έχω τον ιό αλλά να μην το καταλαβαίνω γιατί δεν έχω συμπτώματα. Μα από τα συμπτώματα μιας ασθένειας καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά στον οργανισμό μας και πάμε στον γιατρό. Αλλιώς θα πέφταμε όλοι κάτω σαν τα κοτόπουλα και δεν θα ξέραμε γιατί. Ντροπή σας ρε λαμόγια. Θα φάτε τέτοιο ξύλο αν συνεχίσετε έτσι που θα παρακαλάτε να ζήσετε. Πόσο θα αντέξει ο κόσμος αυτές τις χαζομάρες; Ήγγικεν η ώρα!! Αντε από κει σούργελα.

  7. Εμβολιάζεστε γιατί είστε μ@λ@κες, Τα αυτονόητα δεν τα ρωτάμε. Στα τέσσερα όλοι σας όταν μιλάει η μάνα του Τσάκι και το χεράκι απλωμένο με σηκωμένο το μανίκι. Ακολουθεί μπίμπι.

  8. το κεφαλακι του πορδοσαλτε ειναι σαν το ενα βυζι της παγωνας… μισοριξια το καημενο πως να μην βγει σαν αναποδο γαμωτο;…

  9. ο ηλίθιος και οι πανηλίθιοι !! LOL τρελό γέλιοοοοο

  10. Γιατι εμβολιαζοσατε?
    Μα γιατι ειστε χανοι και χαφτετε μυγες κιολας.
    Και το σκανδαλο ειναι οτι όσοι το κανετε μετα ξεσαλωνετε για να δειξετε σ εμας οτι κοιτα ρε μαλακα τι χανεις που δεν το κανεις

  11. Ρε τι κανουνε τα Μιζοτακια για την κονομα! The day after να δουμε που θα σας βρει λαμογια! Ουτε Τσαουσεσκου Ερντογαν και σια Αμιν νταντα δεν τα κανανε αυτα!
    Μιζοτακη μπαλαμε χαιδευε μανα μ τα γυφτρονια τους Λιγναδηδες και να η διμετρη που θα φας οσονουπω….κοντα ειναι!

  12. τι λες μωρη ψωροκασελα μετα την τριτη δοση παυεις να εισαι ανθρωπος!!! εσυ ΤΣΑΚΙ ποσες δοσεις εχεις κανεις??????

  13. κακό ψόφο να έχει ολη η τετράδα εκεί…εσύ πορδοσάλτε να σε πετάξουν στα λαθροπιοθήκια πρώτα να σε μπολιάσουν παλιο γλίτσα

  14. Αρης για πρωθυπουργος!!!! Η αφωνια το μεγαλυτερο προτερημσ

Comments are closed.