Χαμός στην Κρήτη! Άγριες συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών – Έβγαλε μαχαίρι αλλοδαπός και ξεκίνησαν όλα; Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ

Κοινοποίηση:
1

Ένα επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται να είχε συνέχεια – Τουλάχιστον ένας τραυματίας και έντονος προβληματισμός
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν τις τελευταιες ώρες στην περιοχή της Μεσαράς, με αφορμή τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το e-mesara.gr, υπήρξε ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών στο Λαγολιανό δρόμο, που εκτιμάται ότι σχετίζεται με επεισόδιο το οποίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του αναδασμού του Τυμπακίου, όπου αλλοδαποί χειροδίκησαν σε βάρος ενός Έλληνα, έξω από τυποποιητήριο.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα καθώς η σύρραξη, με βάση της πληροφορίες, δεν πήρε διαστάσεις. Ωστόσο τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Όπως επισημαίνουν πηγές της αστυνομίας στο cretalive, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον τραυματισμό με μαχαίρι, το βράδυ της Παρασκευής, ενός 22χρονου Πακιστανού, από έναν Έλληνα, ο οποίος  υποστηρίζει ότι έβγαλε το μαχαίρι προκειμένου να αμυνθεί.
Ο δράστης του μαχαιρώματος έσπευσε να εξαφανιστεί ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, δεκάδες συγχωριανοί του Έλληνα θέλησαν να μεταβούν στον τυποποιητήριο προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους τουλάχιστον 200 Πακιστανούς που βρίσκονταν εκεί.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν γενικευμένη συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες.
Πηγές: cretalive.gr, e-mesara.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. πού είναι ο εισαγγελέας να κλείσει τον εργοδότη μέσα που τους έχει να δουλεύουν χωρίς χαρτιά;!;;

  2. Α.μεση απελαση στην ενδοχωρα…..δωστε δουλειες μαλακοκρητικοι δωστε τιυς σπιτια και λιγο τις γυναικες σας…ειστε αξιοι τις τυχης σας ηλιθειοι…βαλτε δεντρα να εχουν δουλεια οι αλβανοι και οι πακιστανοι…μα ποσο ηλιθοιοι μπορει να ειστε…παιρνουν και τα 500….

  3. Εμ βέβαια, αφού εχουν συνολικά 3000 (ολογράφως: ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) βρωμοπακιστάνια στο Τυμπακι, αναμενόμενο ήταν να συμβεί κάποτε και αυτό.

    Δυστυχώς, με τις τακτικές που ακολουθούμε στο θέμα των λαθρομεταναστών, δεν απέχει πολλές γενιές ο καιρός που θα είμαστε σαν ξένοι στην ίδια μας στην χώρα, και θα μας πάρουν φαλάγγι καθώς εκείνοι θα γίνονται πλειοψηφία και εμείς μειοψηφία…

    Οπως έχω γράψει και στο παρελθόν: You import the third world, you BECOME the third world.

    1. 4000 τουλάχιστον είναι και πλέον λέγεται Τυμπακιστάν με επίνειο τον Κόκκινο Ισλαμόπυργο.

    1. Για να γίνει αυτό πρέπει να ψηφίσουμε και την ανάλογη κυβέρνηση. Με την υπάρχουσα μην περιμένεις απελάσεις.

  4. μπουρδελο κρατος εχουμε, 200 πακιστανοι επιτεθηκαν και ξυλοφορτωσαν 30 δικους μας, ντροπη στο κολοκρατος μας, αντι να τους απελασουν όλους θα ριξουν το φταιξιμο στους κρητικους, αυτοι οι κατσαπλιαδες θα σφαξουν αμαχους αν γινει το μπαμ με τους απεναντι, τι στο διαολο κουτοχορτο τρωνε , υπνωτισμενοι ειναι, οι κυβερνωντες και δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο ,

    1. Άστο να αγριέψουν κι άλλο τα πράγματα.
      Δεν υπάρχει κράτος και τάξη, αλλά αταξία και ακράτεια.
      Για όλα φταίνε τα τσιγκούνικα ανθελληνικά ζώα που τους δίνουν δουλειές στα θερμοκήπια.
      Ευτυχώς, σφάζουν που και που κανένα εργοδότη, να τους λιγοστεύουν.

  5. Στοίχημα ότι η αστυνομια πηρε το μερος των πακιστανων

  6. Χαχαχα πολύ ξύλο έφαγαν η μάγκες μαυροφορεμένη…
    καλά να πάθουν ήθελαν εργάτες με 15 ευρώ 12 ώρες χωρίς ΙΚΑ και στο τέλος να μην δώσουν και τπτ με απειλές και εξύβριση ,,, αυτή είναι η αλήθεια!!!

    1. ,,, αυτή είναι η αριστεροπακιστανική αλήθεια!!!

  7. Ντρέπομαι που διαβάζω , Έλληνες να λένε σε άλλους Έλληνες <>. Ντροπή σας. ‘Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και έχουμε κοινή μοίρα.

  8. Πακισταν=Σύμμαχος της τουρκιας.
    Κάνουν ασκήσεις μαζί,με φρεγάτες και αεροσκάφη.Εχουν στη Τουρκία και πιλότους πακιστανούς.
    Σενάριο ,αλλά όχι φαντασίας κατω:
    Έτσι και αποφασίσει ο μασόνος ερντογαν να φύγει από τη συμμαχία του νατο και μας κάνει μια επίθεση , η Ελλάδα θα έχει τεράστιο πρόβλημα με τους Πακιστανούς που έχουν μαζευτεί μέσα .(γιατί από ότι ακούσαμε και σε πρόσφατη δήλωση του να λέει: πάει ο καιρός που η Τουρκία άκουγε και τηρουσε τις εντολές αλλων)
    Απορώ με τους κυβερνώντες.Δεν τους ενδιαφέρει καν ποιους βάζουν μέσα στη χώρα.

  9. Τις μπαλωθιές τις ρίχνουν μόνο στους γάμους και τις βαφτίσεις ??? Πουθενά αλλού ????? Απλά ρωτάω .

  10. Ηφάατε ξύλο μωρέ κοπέλια; Έσει βαρειάν την σέραν το Πακιστάνο μωρέ;.Ζεν πειράζει μωρέ κρητικάτσια σεις ήσουστε πολυπολιτισμικοί μωρέ τσε δεν κατέετε πράμα. Τσιτάτε μωρέ να κρύψετενε τσι θηλυκές ζατί α σας τις στείλουν πίσω φουσκωμένες τσε θα την πληρώσει τη νύφη το τσιπρόνι τσε το γκούλικ κατέεις το μωρε.

  11. Η Ντόρα ειχε προτείνει να πάνε λάθρο στα χωριά της Κρήτης. Ας βγει το σχετικό βίντεο.
    Στο Ηράκλειο την έχουν πέσει 2 φορές στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, αφού επι τουρκοκρατίας ήταν τέμενος εκεί δίπλα.
    Κάποιος τους βάζει. Ας ξυπνήσουν οι Κρητικοί και όλοι οι Έλληνες.

    1. δλδ το τέμενος έγινε Εκκλησία καλά εμείς σκουζαμε ότι στην δημοκρατική Ελλάδα τέτοια πότε δεν έγιναν και κατηγόρησαν τον Ερντογάν για την Αγία Σοφία!!!

      1. Το γεγονός Νικολάκη, να ήταν εκκλησία, που έγινε τέμενος και μετά την απελευθέρωση από την τουρκιά να ξανα-έγινε εκκλησία, να φανταστώ ότι η κομματική σου τύφλωση δεν σε άφησε να το σκεφτείς..

      2. Ηταν τεμενος εκει διπλα επι τουρκοκρατιας ειπε ρε νικ με μυαλο ντιπ, τουρκοσπορε!

      3. Ήταν τέμενος εκεί δίπλα.
        ΚΑΤΈΕΤΕ ΤΟ;;;;;;
        ..

        .

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  12. Άμεση απέλαση σε όλα τα πακιστάνια

  13. Αυτοι που ψηφισαν τον Εθνομηδενιστη Τσιπρα και την παρεα του, ας τους…..λουστουν τωρα ολους αυτους τους ΠακιστανοΑφγανους κλπ μαχαιροβγαλτες, που τους επετρεψαν οι ψευτοαριστεροι να μπουκαρουν στην χωρα κατα χιλιαδες και να δημιουργουν συνεχως προβληματα, με το Πακισταν να υποστηριζει τους Τουρκους!!!!!!!! Το κακο ειναι οτι η εισβολη συνεχιζεται και τωρα με την κυβερνηση των ψευτων της ΝΔ!!!!!!!! Αν οι λαθρο δεν μπουκαρουν μονοι τους, τρεχει το Λιμενικο και τους βρισκει και τους κουβαλαει πεσκεσι μεσα στην χωρα, εκει φτασαμε!!!!!!! Και ενω ελεγαν, οσοι ερθουν τον Μαρτιο και μετα θα απελαυνονται, δεν απελαυνουν κανενα!!!!!!!!! Αυτα ειναι τα αποτελεσματα αυτων που ψηφιζουν τετοιες κυβερνησεις!!!!!!!!!

    1. Έχτές το λιμενικό υποδέχτηκε στο Κατάκολο ιστιοφόρο με 80 λαθραίους, τους έκανε τέστ και θα τους μοιράσει στα χοτ σποτ αντί να τους στείλει στο δι…λο.

      1. Γιατι ασχολείσαι με ηλίθια κομματόσκυλα; Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ότι το 90% των νεοελλήνων ειναι για πολλές σφαλιάρες;

    2. Πανιβλακα ραγια κομματικο κοπροσκυλο ο Κουλης κυβερναει οχι ο Ζαιος.

  14. Αφού στο τυποποιητήριο ”βρίσκονταν” 200 πακιστανοί καλά να πάθουμε όλοι μαζί και δυστυχώς τα χειρότερα έπονται…Κάποιοι από εμάς δίνουμε στέγη και δουλειά σε αλλόφυλους με κίνητρο το κέρδος και με αυτόν τον τρόπο ριζώνουν εδώ και αποκτούν δικαιώματα…Ηταν θέμα χρόνου να αρχίσει να μας βγαίνει από την μύτη όλο αυτό…Ας βάλουμε μυαλό,ποτέ δεν είναι αργά…Παρακαλώ να δημοσιευτεί…

  15. Χαχαχαα, α ρε “Λεβεντογέννα” που κατάντησες! Να τρώνε οι ακροαριστεροί και πρασινοσκούφιδες “λεβέντες” ξύλο από πάκια….να πάρετε όλα τα “προσφυγόπουλα” στο νησί σας ρε, που τολμάτε ρε ζαίοι να θέλετε να γεμίσει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα με πακιστανοσύριους, αφγανούς και άλλους εγκληματίες για τους δικούς σας σκοπούς….

    1. Τα ευρώ και η “δημοκρατία” γάμησαν την Κρήτη.

  16. Ετοιμαστείτε γιά πιλάφι πακιστάνια…..λάθος κάλο πατήσατε.

  17. Έχουμε ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ και εάν ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ Κύριε Πρωθυπουργέ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ”ΑΔΕΡΦΑ ΕΘΝΗ”ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ(βλέπε τουρκία).ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ… .Κύριε Πρωθυπουργέ:ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ!!!ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ… .ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΗ”ΣΤΟΙΧΕΙΑ”ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… .ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ,ΕΧΘΕΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ”ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”… .ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ…

    1. Πωωω ευτυχώς που του τα είπες φίλε ..Τρέχει ήδη να εφαρμόσει τους νόμους τώρα !Να τον ψηφίσεις μόνο μη ξεχάσεις στις εκλογές και προς θεού μακριά από τους “φασίστες”…χαχαχα την παλευετε ρε λοβοτομημένοι ?

  18. ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ΄΄ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ……

  19. Ναι αλλά οι (σημερινοί) Κρητικοί είναι
    κάργα αριστεροδεξιοί,
    κάργα κουμπάροι του ενός και του άλλου ανδρεικέλου,
    κάργα ψηφοφόροι της συμμορίας 300+1
    δίνουν δουλειές και καλοδεχονται τους τζιχαντιστές που ετσι και αλλιώς φορτώνει με επιδόματα η Προδοτική Κατοχική διοίκηση..

  20. Καλύτερα να πρωσγειωθουν οι Έλληνες και να αφήσουν τις ψευτομαγκιές,οι κότες πάντα κότες θα είναι αντε να κακαριζουν που και που πιο δυνατά. Κοκοκοκο

  21. Στους Πακιστανους καποιος δινει δουλεια και στεγη εκει …..

    1. Όχι μόνο εκεί φίλε. Στη Μανωλάδα τα ίδια, στο Μαραθώνα τα ίδια.Τα σταφύλια και τις ελιές πάκια τις μαζεύουν. Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας για το κωλοχρήμα.

    2. Ξέρεις τι θα σου απαντήσω ότι ο Έλληνας δεν πάει να δουλέψει στα χωράφια και στα θερμοκήπια και αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας δεν πάει να δουλέψει σαν σκλάβος 12 ώρες για 20 ευρώ .. λαθρομετανάστης όμως πάει γιατί έχει τις επιδοτήσεις τα 27 ευρώ τα παίρνει μαύρα αφορολόγητα δεν πληρώνει νοσοκομείο φάρμακα και λοιπά έξοδα που Έλληνας θα πληρώνει. Η μοναδική απάντηση σε όσους λένε ότι ο Έλληνας είναι τεμπέλης και δεν θέλει να δουλέψει είναι σαν ερώτηση “ποιος έκανε τις αγροτικές εργασίες πριν ξεκινήσει η οργανωμένη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα?”

      1. Τώρα,στα σταφύλια στον τρύγο στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας,οι Αλβανοί ζητούν 35 ευρώ γιά όλο το πρωινό μέχρι το μεσημέρι,γιά δουλειά ενός μηνός,Δεν πάει κανένας Έλληνας.Αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με το ότι όλη η Δυτική Ελλάδα ζητούσε τη Γεωπονική Σχολή από το 1970 και τελικά ιδρύθηκαν σε όλες τις άλλες περιοχές και τελευταία ήρθε στο Πανεπιστήμιο Πατρών μόλις πέρυσι με τμήματα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.
        Όλα αυτά έχουν τις συνέπειές τους.Η γενιά μου των baby-boomers στην κρίσιμη εποχή της γεωργικής εκβιομηχάνισης,σπουδάσανε οικονομολόγοι,πολιτικές επιστήμες και παιδαγωγικά,όλοι παιδιά αγροτών.Όταν ήρθε τελικά η Γεωπονική το 2019,όλα τα τμήματα της δε δηλώθηκαν από Πατρινούς και φέτος παγιώνονται ως τελευταία στον πίνακα κατάταξης των βάσεων των τμημάτων.
        Δεν υπάρχουν νέα παιδιά πουθενά κι αν υπάρχουν,δυσφορούν να δώσουν σε γεωπονικά τμήματα.Απόδειξη γι’αυτό που πέρασε στα ψιλά το πόσο ρατσιστική άποψη υπάρχει γιά τον Αγροτικό Τομέα στην ελληνική κοινωνία είναι και οι αγώνες των φοιτητών και των πτυχιούχων του τμήματος Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στο Αγρίνιο που τελικά πέτυχαν να γίνει τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και το επόμενο βήμα είναι να έρθει στην Πάτρα.Προτιμούν να λέγονται Μηχανικοί,ενώ μπαίνουν με εξάρια και πεντάρια.
        Επίσης,τα ίδια γίνονται και με το άλλο τμήμα στο Αγρίνιο,Διοίκησης και Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων επίσης με κινητοποιήσεις των φοιτητών που θέλουν να μη θεωρείται γεωπονικό τμήμα,αλλά οικονομικό κι έτσι να μεταφερθεί κι αυτό στην Πάτρα γιά τη γνωστή νυχτερινή της ζωή.
        Στη νεολαία η αγροτιά έχει ταυτιστεί με το τίποτα,με το μηδέν.Χρόνια προπαγάνδας από τους μεγαλύτερους που απεχθάνονται τις γεωργικές εργασίες,έπιασαν καρπούς και στους νέους που δε θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους.

  22. το μεγαλυτερο εγκλημα τσιπρα και μητστκη ειναι .. να γεμισουν την ελλαδα με εχθρους της ελλαδας και τσιρακια των τουρκαλβανων , για να κανουμε πολεμο με την τουρκια και να νικησουμε σιγουρα, πρεπει πρωτα να διωξουμε ολους αυτους με την βια, που ομως οχι στην τουρκ, γιατι την επομενη παλι θα ειναι εδω, καπου μακρια, νοτια αφρικη…, αλασκα,,βορειο πολο.., αμα καθαρισουμε τους εν δυναμει εσωτερικους εχθρους, μπορουμε να νικησουμε δεκα τουρκιες

    1. Εγώ παντός ευχαρίστως θα έδινα συμβόλαιο μεταγραφής μόνο στον Σόιμπλε και στον Ερντογάν να έρθουν εδώ με μεταγραφή και στα ανταλλάγματα πάρτε όσους πέρασαν από την Βουλή συν τους ψηφοφόρους τους .

Comments are closed.