Χαμός στην Κοζάνη με τα διόδια που βάζουν στην Σιάτιστα – Ο Δήμαρχος καλεί τον κόσμο να κατέβει με λεωφορεία στο Υπουργείο Μεταφορών!

Κοινοποίηση:
ΔΙΟΔΙΑ

Ο Δήμαρχος καλεί τον κόσμο να κατέβει με λεωφορεία στο Υπουργείο Μεταφορών!

«Στα κάγκελα» η τοπική κοινωνία της Κοζάνης! Αιτία το θέμα των διοδίων της Σιάτιστας, καθώς το ΦΕΚ που εκδόθηκε κάνει λόγο για την λειτουργία μετωπικών και πλευρικών διοδίων! Και ενώ τα οικονομικά προβλήματα -και λόγω της πανδημίας και των συνεχών lockdown– στην περιοχή είναι τεράστια και το εισόδημα των κατοίκων έχει πιάσει πάτο!
Για το σοβαρότατο αυτό θέμα συγκλήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και αποφασίστηκε την ερχόμενη Τρίτη να γίνει συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών στην οποία θα συμμετέχουν βουλευτές της Ν.Δ. Κοζάνης και η Δημοτική Αρχή.

Μέχρι στιγμής τέθηκαν ζητήματα όπως ισονομίας, ισοπολιτείας και ασφάλειας από τους συμμετέχοντες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου, με το δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή, να ζητά την σύσσωμη παρουσία στο Υπουργείο Μεταφορών όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και κατοίκων της περιοχής, τους οποίους κάλεσε να κατέβουν μισθώνοντας λεωφορεία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πυροτεχνήματα. Τίποτα δε θα γίνει. Τα διόδια θα προσλάβουν δέκα ντόπιους με 400 € το μήνα, θα ταΐσουν πέντε ντόπιες οικογένειες, θα κάνουν δώρο 2 ημιφορτηγά οχήματα στους τοπικούς δήμους, θα δώσουν και 20 ελευθέρας στους πέριξ κατοίκους και τέλος. Όπως γίνεται σε όλες τις περιοχές που έχουν διόδια. Το θέμα είναι τι έκαναν οι τοπικοί άρχοντες ΠΡΙΝ οριοθετηθεί το έργο. Μετά, είναι αργά……

Leave a Response