Χαμός στα σχολεία! Μοιράζουν στους ανήλικους μαθητές έγγραφα για να κάνουν τεστ κορωνοϊού – Ιδού οι βεβαιώσεις

Κοινοποίηση:
78

Ξεκινούν σε σχολεία τα τεστ κορωνοϊού σε παιδιά . Σύμφωνα με στοιχεία που στάλθηκαν στο ηλεκτρονικό περιοδικό ΓΟΝΕΙΣ, οι κηδεμόνες των ανήλικων παιδιών καλούνται να υπογράψουν βεβαίωση με την οποία επιτρέπουν τα παιδιά τους να υποβληθούν σε τεστ covid19 εντός του χώρου των σχολείων τους από ειδικούς του ΕΟΔΥ και μάλιστα στις 27-1-2021

Το ΓΟΝΕΙΣ δημοσιεύει την βεβαίωση που δόθηκε σε κηδεμόνες των μικρών μαθητών από σχολείο της δυτικής Αττικής που βρίσκεται σε δήμο με παρατεταμένο lockdown.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Δυστυχώς παιδιά υπάρχουν γονείς και μάλιστα πάρα πολλοί ζαμάν φου.
  Μου λέει η άλλη ας το κάνει και τι θα πάθει. Κυρά μου το θέμα δεν είναι τι θα πάθει , το θέμα είναι ότι δέχεσαι και κάνεις το παιδί σου πειραματόζωο στα χέρια του κάθε αλήτη που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία του παιδιού σου.
  Χέστηκαν για την υγεία του παιδιού σου και για τη δική σου.
  Τα πειράματά τους θέλουν να εφαρμόσουν.
  Ξυπνάτε και προστατέψτε τα παιδιά σας από τον κάθε Σύψα , Παγώνη , Κούλη , Χαρδαλιά και όλο το συρφετό που μόνο η τσέπη τους τους ενδιαφέρει. Μην τους δίνετε το δικαίωμα να πειραματίζονται με το παιδί σας.

 2. Ετσι κινουνται. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται η επιστημη ενω εχει προχωρησει τοσο, να βγαζει εμβολια με μρνα απο τη μια και να εχουμε απο την αλλη ραμπιτ φτηνιαρικα αναξιοπιστα και απαρχαιωμενα τεστ, στα οποια πρεπει να σου μπηξουν βαθια το βαμπακι και να στο γυρνανε. Και γιατι να μην τους το δωσω το περιεχομενο με αλλο τροπο…

 3. Μας ειδοποίησαν και μας αν συμφωνούμε να το κάνει η μικρή και τους είπα αν τολμήσει κάποιος και την πλησιάσει για τεστ θα τον ξεσκίσω μεταφορικά και κυριολεκτικά.
  Τα πειράματά τους να πάνε αλλού να τα κάνουν.

  1. Ο δικηγόρος Αντωνιάδης έχει πεί τό εξής: δέν έχουμε δικαίωμα νά αρνηθούμε, έχουμε όμως δικαίωμα νά επιλέξουμε εμείς ποιός καί πού θά μάς κάνη τό test. Βρίσκουμε λοιπόν έναν γιατρό που νά τόν εμπιστευόμαστε καί αυτός μάς κάνη τό test καί δίνει τήν βεβαίωση.

 4. Αφήσανε τους μεγάλους με τα τεστ στους δρόμους και πιάσανε τα παιδιά στα σχολεία.Και τι τεστ θα τους κάνουν;Αυτό απο τη μύτη για να σακατέψουν τα παιδάκια;Πού το πάνε;Και τι θά κάνουν αν τα βρουν θετικά;θα τα απομονώνουν, όπως λέγανε;Ας τολμήσουν

Comments are closed.