Χαμός σε μεγάλο κανάλι της χώρας! Παρουσιαστής γνωστής, ψυχαγωγικής, εκπομπής χτύπησε συμπαρουσιάστριά του!

Κοινοποίηση:
11

Την ακολούθησε στην τουαλέτα, ενώ οι φωνές τους ακούστηκαν στους διαδρόμους προκαλώντας αναταραχή.
Σοβαρό περιστατικό βίας φέρεται να έχει συμβεί σε πολύ μεγάλο σταθμό της χώρας, μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας παρουσιάστριας, πριν από λίγες μέρες, στα παρασκήνια επιτυχημένης εκπομπής του καναλιού.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του znews.gr, όλα ξεκίνησαν μετά από μια λεκτική αντιπαράθεση των δυο παρουσιαστών, οι οποίοι είχαν πέρσι τις καλύτερες σχέσεις. Τη φετινή σεζόν, όμως, εκείνος ένιωθε ότι περιορίζεται ο ρόλος του στην εκπομπή από ένα νέο μέλος της παρέας και άρχισε να κατηγορεί παντού τη συνέργατιδά του ότι έχει κάνει «κόμμα» με τον άλλον άνδρα με σκοπό την υπονόμευσή του.

Όταν έφτασαν στα αφτιά της παρουσιάστριας οι κατηγορίες προς το πρόσωπό της, έσπευσε να τον αντικρούσει και γρήγορα ο καυγάς τους κλιμακώθηκε. Κάποια στιγμή εκείνη πήγε στην τουαλέτα, εκείνος την ακολούθησε και άρχισε να χτυπάει με δύναμη την πόρτα, ενώ οι φωνές τους ακούστηκαν στους διαδρόμους προκαλώντας αναταραχή. Μάλιστα, εκείνος δεν δίστασε να σπρώξει με δύναμη σε μια τζαμαρία και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Σύμφωνα πάντα με το znews.gr, η νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι δικοί της άνθρωποι την παροτρύνουν να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, ενώ από το κανάλι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: