Χαμός με τον Μπερλουσκόνι και τις γυναίκες του! Η νυν και τα φιλιά της πρώην με την νυν! Καυτό παρασκήνιο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Πιπεράτο» φαίνεται ότι είναι τελικά το παρασκήνιο για την πρώτη δημόσια φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την κατά 53 χρόνια μικρότερη αρραβωνιαστικιά του καθώς σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης για το καρέ οφείλεται η έκρηξη ζήλιας του «καβαλιέρε» μετά από φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του Φραντσέσκα Πασκάλε να φιλά την 55χρονη φίλη της.

 

Η Πασκάλε κάνει αυτή την περίοδο διακοπές με την 55χρονη Πάολο Τούρτσι με τους παπαράτσι να τις εντοπίζουν και να τις απαθανατίζουν σε γιοτ στο Αμάλφι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μπερλουσκόνι ήθελε να απαντήσει στις ευτυχισμένες στιγμές της πρώην συντρόφου του με τη φωτογραφία με την 30χρονη Μάρτα Φασίνα, με την οποία έχουν διαφορά ηλικίας 53 ετών.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό Chi, ιδιοκτησίας του ομίλου ΜΜΕ του δισεκατομμυριούχου Σίλβιο.

Η Πασκάλε ήταν ζευγάρι με τον Μπερλουσκόνι για 10 χρόνια μέχρι τον περασμένο Μάρτιο όταν χώρισαν – με τις φήμες να μιλούν για μεταξύ τους συμβιβασμό ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Η σύντροφός της Πάολα Τούρτσι είναι Ιταλίδα τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Αντρέα Αμάτο.

«Ο Μπερλουσκόνι επέτρεψε να “αιφνιδιαστεί” για τις φωτογραφίες» έγραψε χαρακτηριστικά η Il Messaggero «προκειμένου να δείξει ότι έχει μια νέα ζωή».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response