Χαλκιδική: 62χρονος συνελήφθη στη Χαλκιδική καθώς είχε κορωνοϊό και… έκοβε βόλτες στην περιοχή

Κοινοποίηση:
geroi-sweet

Ένας 62χρονος συνελήφθη στη Χαλκιδική, ο οποίος αν και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, φέρεται να μην τηρούσε το υγειονομικό πρωτόκολλο και κυκλοφορούσε ελεύθερα στην περιοχή χωρίς μέτρα προστασίας. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας συνέλαβαν τον 62χρονο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για αντικοινωνική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, o άνδρας είναι ανάμεσα στα κρούσματα των εργαζομένων στο εργοστάσιο τυποποίησης ελιάς στη Χαλκιδική.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ…..
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ :
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, Η ΓΥΑΡΟΣ, Η ΡΩ ΚΛΠ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΓΥΜΝΗΣΤΕΣ – ΧΟΡΕΥΤΕΣ – ΚΛΠ ΤΩΝ ΠΑΡΤΥ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….
    ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ……..
    ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ……?????

  2. KAI TI ΕΓΙΝΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ? ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΑΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 100 -ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝ@Π@ΝΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 60 ΦΕΥΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ Κ@ΛΑΡ@ΚΙ ΤΟΥ -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΘ ΕΙΝΑΙ 2,3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ Η ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ Η ΠΑΠΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ

Comments are closed.