Χαλκιδική: Κοπανούσαν με φτυάρι και έδειραν δημοτικό υπάλληλο

Κοινοποίηση:
ekab-5

Επίθεση με φτυάρι δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στη διάρκεια έντονης χαλαζόπτωσης, ένας υπάλληλος του δήμου Νέας Προποντίδας, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ο υπάλληλος του Δήμου (υδραυλικός), κατά τη διάρκεια της σφοδρής χαλαζόπτωσης και νεροποντής, πέρασε από ένα κατάστημα που βρισκόταν στο κέντρο των Νέων Μουδανιών και δέχθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, επίθεση από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και τον άντρα της, κι ενώ τα συνεργεία του Δήμου βρισκόντουσαν στο σημείο ώστε να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα για να μην σημειωθούν φθορές σε καταστήματα και οικίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας φέρεται να χτύπησε αρχικά με φτυάρι τον υπάλληλο του Δήμου στο κεφάλι και στη συνέχεια να τον γρονθοκόπησε, ενώ ο υπάλληλος ήταν πεσμένος κάτω στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά άμεσα ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και μετά στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Εν συνεχεία, έγιναν μηνύσεις και ο άνθρωπος που φέρεται να επιτέθηκε στον υδραυλικό οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. «Εάν δεν είμασταν κι εμείς λίγο πιο δίπλα, δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να γίνει…» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρράς.

Δείτε τι δήλωσε χαρακτηριστικά στο GRTimes.gr ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας για το περιστατικό:

«To βράδυ του Σαββάτου (20/4) και 11 ώρα περίπου, επειδή ήταν πάρα πολύ έντονη η νεροποντή και έχουμε κατασκευάσει ένα καινούργιο αντιπλημμυρικό έργο με αντλίες, ώστε να στέλνουμε το νερό στη θάλασσα, είμασταν στο σημείο, ώστε να βλέπουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Ήμουν εγώ, ο αντιδήμαρχος Χάρης Σαρόγλου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών Νατάσα Μάλλου, ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Ν. Μουδανιών Στράτος Δολματζής, δύο διευθυντές του Δήμου και εργαζόμενοι του Δήμου με μηχανήματα. Ενώ όλα πήγαιναν ομαλά, ένας υπάλληλος του Δήμου μας, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, δέχτηκε επίθεση από έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού μαζί με τη γυναίκα του. Ο λόγος ήταν, ότι πίστευαν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν υπαίτιος εάν πλημμύριζε το μαγαζί τους. Ο άντρα τον χτύπησε με το φτυάρι στο κεφάλι και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησαν, ενώ ο υπάλληλος ήταν πεσμένος κάτω στον δρόμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: