«Χάος» στα λιμάνια της Αττικής για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Κοινοποίηση:
c1b15788-Limani-Peiraias-(e)

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στα λιμάνια της Αττικής ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος με πολλούς Αθηναίους να έχουν ήδη «μαρκάρει» στον χάρτη τον προορισμό τους για στιγμές απόδρασης από την καθημερινότητα.

Ήδη στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά επικρατεί αυξημένη κίνηση με πλήθος ταξιδιωτών να φεύγουν τόσο για κοντινούς όσο και για μακρινούς προορισμούς.

Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στο λιμάνι της Ραφήνας αλλά και στο λιμάνι του Λαυρίου. Παράλληλα υπάρχει έντονη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στα λιμάνια της Αττικής ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα και από ξένους τουρίστες που για ακόμα ένα καλοκαίρι «ψηφίζουν» τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμμαχος των ταξιδιωτών είναι και ο καιρός, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες ενισχύουν το αίσθημα απόδρασης από το κλεινόν άστυ, έστω και για λίγες ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτά έχει η “ακρίβεια”, η “φτώχεια”, η “ανέχεια”, η “ανεργία”. Για να πνίξουν τα “προβλήματά” τους, οι Έλληνες “απομονώνονται” στα “ξερονήσια” των Κυκλάδων.

Comments are closed.