Χάλι Μπέρι: ” Τον πρώτο μου οργασμό τον είχα στα 11 και τον προκάλεσα μόνη μου στον εαυτό μου”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Με ένα τεράστιο χαμόγελο η Οσκαρική ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram το μεγαλύτερο μυστικό για μία γυναίκα- Πώς αντέδρασε η φιλενάδα της Lindsay Flores


«Πότε ήταν ο πρώτος σου οργασμός»; Μία ερώτηση στην οποία λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να απαντήσουν και ακόμη λιγότεροι, έως ελάχιστοι, εκείνοι που… θα τολμήσουν να ανταποκριθούν. Η Χάλι Μπέρι δεν ανήκει στους… πολλούς. Και το απέδειξε, αποκαλύπτοντας σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram, από ακόλουθό της, το πότε ήρθε για πρώτη φορά σε οργασμό! Η απάντησή της εμπεριείχε διπλό σοκ, καθώς η οσκαρική ηθοποιός όχι μόνο αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που ήρθε σε οργασμό ήταν στα 11 της, αλλά το… τερμάτισε, λέγοντας πως το προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της!

Η Χάλι Μπέρι δεν ανταποκρίνεται στο προφίλ του… μαϊντανού των media. Κάθε άλλο. Σπάνια εμφανίζεται για θέματα που δεν αφορούν την προβολή της δουλειάς της. Αυτή τη φορά, ωστόσο, με ένα κρασί στο χέρι και συντροφιά με την καλή της φίλη Lindsay Flores, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, «λύθηκε» και αποκάλυψε τα πιο… απόκρυφα -κυριολεκτικά όμως- μυστικά της.

 

Δείτε το βίντεο που έσκασε σαν «βόμβα» στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σκουπίδια νεοταξίτικα, φουλ στο αλκοόλ και την αγγελόσκονη….. Όσο για τις τρύπες, το απόλυτο χάος!

Leave a Response