Χάλασε το αφήγημα του Μαξίμου η Γκάγκα: Διέρρευσε πρόταση για επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Κοινοποίηση:
gkagkaa

Εκνευρισμός φέρεται να υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Της χρεώνουν τη διαρροή της πρότασης που διατύπωσε – και απορρίφθηκε – να επανέλθουν στην υπηρεσία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ώστε να ενισχυθούν τα νοσοκομεία.

Στα καπάκια, δεν τους άρεσε καθόλου η δήλωση ότι «αν αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, σε λίγο θα πρέπει να διαλέξουμε αν θα νοσηλευθεί ασθενής με κορωνοϊό ή ασθενής με εγκεφαλικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τιποτα δεν γινεται αυθαιρετα καιπαρορμητικα απο μια φιλοδοξη και ανηθικη γυναικα.. ποιος εχασε το ηθος του να το βρει η Κυρια.. στημενο και προμελετημενο το εγκλημα . Οτι βγαινει απο το στομα του γινεται εκεμμενα απο εντολες ανωθεν

  2. Προσωπικά πιστεύω, από όσο την έχω παρακολουθήσει, ότι η κ. Γκαγκά είναι η πιο σοβαρή από όλους, γι αυτό και δεν την βλέπω για πολύ στην θέση της..!!

  3. Μαλίστα! Αυθαιρετα δηλαδη, λειτουργησε η Γκαγκα! Το να παριστανει την “Λαγουδινα”, δεν παιζει! Για κουνηστε λιγο, την κεφαλα σας! Επειτα το ποιος θα επιλεγει να νοσηλευθει, δεν ακουγεται για πρωτη φορα! Κατα καιρους, εχει ειπωθει απο αρκετους! Και ειχα ανεβασει, σχετικο σχολιο!

Comments are closed.