Χάκαραν τραπεζικούς λογαριασμούς και social media της Όλγας Γεροβασίλη – Σήκωσαν χρήματα

Κοινοποίηση:
gerovasili

Σε δημόσια καταγγελία ότι από χτες δέχεται γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση κατά την οποία έχουν αποσπαστεί και χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς της προχώρησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας, είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση και τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη:

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς, αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τι έγινε Γεροβασίλη…τσούζει τσούζει…;; ‘Ετσι για να δείτε τι περνούν οι Έλληνες καθημερινά…

  2. Ο/Η τι δικό σου βρήκανε να κλέψουνε από τους λογαριασμούς σους λέει:

    τα αργύρια της προδοσίας της Μακεδονίας; Τα εκατομμύρια από την προκλητή και κατευθυνόμενη συνταγογράφηση αξονικών στο χωριό σου; Ό,τι και να έκλεψαν, ΔΕΝ σου ανήκε

  3. Εσύ δεν ήσουν που παρακολουθούσες τους Έλληνες που διαμαρτυροντουσαν για τις Πρέσπες και αδιαντροπα παραδεχοσουν και
    το δήλωνες ευθαρσώς; Ρουφα το μπαλάκι σου τώρα ακριβώς με παρόμοιο διαδικτυακό τρόπο!!! Για να μην αναφερθούμε και στην μη ύπαρξη αξονικου τομογράφου στο νοσοκομείο της Άρτας για να τα κονόμαει το διαγνωστικό σου κέντρο. Επίσης δεν ξεχνάμε τα κροκοδειλια σου δάκρυα στην Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, την μέρα του χτυπήματος των τζιχαντιστων στο Μπα τα κλαν, όπου οι δράστες είχαν ελληνικά έγγραφα επί δικής σου υπουργειας. Σου ευχόμαστε τα χειρότερα. Συριζαια σκροφα…

  4. Ο/Η Αυτή ηταν η πρώτη σκέψη μου όταν διάβασα την είδηση λέει:

    Όμορφα κλεμμένα λεφτά όμορφα κλέβονται.

Leave a Response