ΧΩΡΙΣ …ΜΑΣΚΕΣ! Μητσοτάκης και Λιάγκας στο πλοίο για την Τήνο…(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Georgios Panagiotopoulos
Ο Πρωθυπουργός του Lockdown στο πλοίο για Τήνο έχει κατεβάσει την μάσκα και μιλάει με δημοσιογράφο (Λιάγκας), ο οποίος, ενώπιον του ΠΘ, ΔΕΝ φοράει μάσκα. Εσύ πλήρωνε πρόστιμα.

Αρετή Αθανασίου
… ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!
Τετ α τετ με τον Λιάγκα στο πλοίο για την Τήνο όπου και οι δυο έχουν εξοχικά. Με την μάσκα ο Μητσοτάκης κάτω απ’ το πηγούνι, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Χωρίς μάσκα και ο Λιάγκας και οι περισσότεροι που κάθονται τριγύρω. Κατά τα άλλα η μάσκα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο, ακόμη και στο κατάστρωμα. Αλλιώς, πέφτει πρόστιμο.
Λέτε να τους έκοψαν πρόστιμο;

Σε πλοίο της γραμμής για τις Κυκλάδες συναντήθηκαν  τυχαία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Λιάγκας. Προορισμός και των δύο η Τήνος, στην οποία όπως είναι γνωστό έχουν εξοχικά. Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί μια μίνι απόδραση για το διήμερο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, πηγαίνει στο κυκλαδίτικο νησί για ξεκούραση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Επέβαλαν την μάσκα για να αρρωστησουμε στο αναπνευστικό απο την συνεχή χρήση τής Στην εργασία μας σε μερικούς μήνες απο τώρα να παμε στο νοσοκομείο να μας πούνε ότι έχουμε κορονοιο!γαμημενοι μασωνοι

  2. Η ΜΆΣΚΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΌ ΥΓΙΕΊΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΨΆΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

    ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΟΒΑΡΟΊ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ 🐷.

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    1. Αγγελικη σε χωρες που επιβαλλεται η μασκα ειναι γουρουνια;;;
      Πηγαινε στο Τεξας που με πολιτειακο νομο πρεπει να φορας μασκα και πες τους εισαστε γουρουνια..να προσεχεις μονο γιατι εκαι ολοι οπλοφορουν φανερα

  3. ολο παπαπονα εισαστε..κανανε προηγουμενως απολυμανση σε ολο το πλοιο..κανανε τεστ σε ολους πληρωμα και επιβατες και πριν ξενικησουν για το ταξιδι ηταν ολοι δυο εβδομαδες κλεισμενοι σε αυστηρη καραντινα
    Επιπλεον με κανουργιες μελετες η Κορονα δεν κολλαει σε ατομα με χαμηλο δεικτη ευφυιας και σε γονους (αμα εισαι και τα δυο δεν κολλας με τιποτε)

  4. Χαχαχαχα! μια εικονα 1000 λεξεις.
    Ο Κουλης εχει βαλει τα χερια στη μεση και ριχνει το κεφαλι ελαφρα μπροστα, σα να λεει στο Λιαγκα “Προσεξε, αν μου πατησεις τα @@ τη γμσς.”
    Ο Λιαγκας πειθεται εμφανως και σχεδον βαραει προσοχη. Μαλλον τον μαλωνει για τι μασκα που δε φοραει. Ο Λιαγκας επικαλειται τον Ιησου και εξηγει στον Τσακ Νωρις το πως, ενας γλαρος του την αρπαξε στο καταστρωμα, καθως αυτος ταιζε με πατατακια τα δελφινια στη θαλασσα.
    Και στο τελος, υπαρχει και ενας τζι αι τζο πισω του Κουλη που ειναι ο μονος με μασκα

Comments are closed.