ΧΟΥΝΤΑ! Με ειδικό λογισμικό «περιπολεί» το ίντερνετ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους αρνητές της μάσκας…

Κοινοποίηση:
1

Μέσα από ένα ειδικό λογισμικό η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρίσκει μέσα από φράσεις – κλειδιά τους αρνητές της μάσκας αλλά και όσους τους ακολουθούν φανατικά.

Ειδικό λογισμικό που θα “σκανάρει” το διαδίκτυο και θα εντοπίζει ιστοσελίδες ή προφίλ στα social media που προτρέπουν τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν μάσκα και διαδίδουν πως δεν υπάρχει κορονοϊός, έχει δημιουργήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από την απόφαση του Εισαγγελέα για Αυτόφωρο στους αρνητές της μάσκας και του ιού και κυρίως σ’ αυτούς που διαδίδουν fake news, καθώς πλέον είναι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι επικίνδυνη, όπως λένε και οι ειδικοί, καθώς αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα. Δυστυχώς παράλληλα αυξάνονται και οι αρνητές του ιού, οι οποίοι δεν δέχονται να πάρουν ατομικά μέτρα προστασίας, κυρίως στην χρήση της μάσκας, με αποτέλεσμα το μείγμα που δημιουργείται να είναι εκρηκτικό για την δημόσια υγεία.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί υπήρξε παρέμβαση Εισαγγελέα, για τους αρνητές που επηρεάζουν κοινωνικές ομάδες και κυρίως δεν χρησιμοποιούν μάσκα, εκεί που προβλέπει την χρήση της η σχετική νομοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν δημιουργήσει ειδικό λογισμικό που ουσιαστικά θα “περιπολεί” θα “σκανάρει” το διαδίκτυο, με σκοπό να εντοπίζει ιστοσελίδες ή προφίλ στα social media, που διαδίδουν fake news και ουσιαστικά οδηγούν αυτούς που τους πιστεύουν, να εκθέτουν εαυτόν και αλλήλους σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, στην περίπτωση που οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώσουν σελίδες ανάλογου περιεχομένου με πολλούς επισκέπτες ή εγγεγραμμένους, άμεσα την σηματοδοτούν και διαβιβάζουν στον Εισαγγελέα τα στοιχεία ώστε να δοθεί η εντολή για προκαταρκτική έρευνα.

Ήδη το συγκεκριμένο λογισμικό έχει τεθεί σε λειτουργία και “σκανάρει” το διαδίκτυο εντοπίζοντας φράσεις κλειδιά που οδηγούν ουσιαστικά στην σελίδα των αρνητών.

Η επόμενη κίνηση των Αστυνομικών στην περίπτωση που διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα είναι να εντοπίσουν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, αλλά και τους χρήστες που έχουν συχνή παρουσία με αναρτήσεις τους που προτρέπουν σε άρνηση των μέτρων και προκαλούν κινητοποιήσεις, στις οποίες βέβαια επίσης δεν τηρείται κάποιο μέτρο προστασίας από τον νέο ιό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να δω από που θα φύγουν τα κοπρόσκυλα όταν θα ψάχνουμε να τους σκίσουμε τους καραγκιόζηδες καρεκλοκένταυρους!!!

  2. ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΕΣΙΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΟΡΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ. ΦΟΥΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ

  3. Nεοελλαδα η χωρα των ρουφιανων και των ηλιθιων που ψηφιζουν για να τους «πηδανε» στα τεσσερα…

  4. Υπάρχει ο ιός, απλά δεν είναι πανδημία, το σύστημα τα έχει φουσκώσει τα πράγματα. Πανδημία σημαίνει η πανούκλα, η χολέρα, η σύφιλη. Είναι απλά μιά δυνατή γρίπη που έχει χτυπήσει κάποιο κόσμο.

  5. Προτείνω να μην την λέμε μάσκα,να την λέμε προφυλακτικό από τώρα και στο εξής.Και το εμβόλιο να το πούμε δηλητήριο ;η ροκφόρ; Τον Μητσοτάκη Βελζεβουέλ,τον τσορδα Πινόκιο,τον Χαρδαλιά Τουρκολιά,τον συψα Μαλατέστα…

  6. Να μη γράφουμε σχόλια τότε, αφού θα το σκαντζάρουν για φράσεις … Στο μεταξύ έχει γεμίσει ο τόπος με κάμερες.

Leave a Response