“ΧΟΥΝΤΑ” ΚΟΥΛΗ: Υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» στους «Σπαρτιάτες»

Κοινοποίηση:
ΤΡΘΤΥΘ

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ για τις έδρες των «Σπαρτιατών» ένα ακόμη επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο σήριαλ με το συγκεκριμένο κόμμα.

Όπως έγινε γνωστό, η Νέα Δημοκρατία με υπόμνημά της στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, ζητά να μην επιτραπεί η συμμετοχή των «Σπαρτιατών» στις Ευρωεκλογές, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ως αιτιολόγηση, την άσκηση της πραγματικής ηγεσίας από τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Στο υπόμνημα αναφέρεται επ’ αυτού πως «παρέχονται στοιχεία τεκμηρίωσης, που αποσκοπούν στην υποβοήθηση της κρίσης του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου και τεκμηριώνουν τη μη συνδρομή των προϋποθέσεων των σχετικών διατάξεων με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανακήρυξη του συνδυασμού του πολιτικού κόμματος Σπαρτιάτες εν όψει των εκλογών της για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024, καθώς και οποιουδήποτε άλλου κόμματος αποσκοπεί στην καταστρατήγηση των σχετικών διατάξεων».

Και προστίθεται: «Όπως προκύπτει από τα στοιχεία ο de facto ηγέτης του πολιτικού κόμματος Σπαρτιάτες είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η άσκηση της πραγματικής ηγεσίας στοιχειοθετείται από συγκεκριμένες πράξεις που παρατίθενται στο παρόν Υπόμνημα και αποδεικνύουν την κατ’ ενιαίο τρόπο εκφρασμένη βούληση του Ηλία Κασιδιάρη να ασκεί διοίκηση στο εν λόγω κόμμα, να τοποθετεί εικονική ηγεσία αλλά και να διαθέτει τον ηγετικό ρόλο προς το εκλογικό σώμα στο κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναφέρει συγκεκριμένα στο υπόμνημά της η ΝΔ.

Το υπόμνημα που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο, συνοδεύεται από παράρτημα 200 σελίδων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλα αυτά οφείλονται στην δουλοπρέπεια των συγχρόνων δημογερόντων και προεστών, αλλά και των ραγιάδων που τους επευφημούν. Κι ενώ, ο ένας μοναδικός και αληθινός πατριώτης που άρθρωσε λόγο κατά των κατακτητών, το βαθιά ριζωμένο σύστημα τον έκρυψε σε μια φυλακή, την ίδια στιγμή ένα πλήθος προσκυνημένων ηλιθίων, θα πάει να ψηφίσι αυτιά, μελέτη, πύρρο, μπιμπίλα, υπολοχαγό νατάσα, ψευτόπουλο και κανέλλη.
    Ακόμα και ο Κολοκοτρώνης φυλακίστηκε από τους γλειώδεις δούλους του φιλοαγγλικού καθεστώτος, το οποίο δολοφόνησε τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον απεσταλμένο του Τσάρου.
    Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και μας μιλάει.
    Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.

  2. Όποιος τα βάζει με έναν πεθαμένο είναι και ο ίδιος απλά δεν το έχει καταλάβει.

  3. TΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΤΙΠ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ……ΠΟΛΥ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ….

Comments are closed.