ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ….ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ – ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Κ.ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ;;

Κοινοποίηση:
1

Ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη  εντός του Δήμου Καλαμαριάς.  Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε  στην περιοχή της Μενεμένης. Η σύλληψη του έγινε με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενων.

Στα χέρια των αρχών έπεσε και πάλι ο Ν. Σ. λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί.

Η σύλληψη του έγινε  με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενων.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με το βούλευμα  με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος  ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη  εντός του Δήμου Καλαμαριάς.  Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε  στην περιοχή της Μενεμένης.
Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισης του Ν. Σ.. Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες  μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου  και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Ν.Σ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες  μετά από αυτές τις εξελίξεις  αναμένεται να συνεδριάσει  το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα κι για το αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Αυτός ο Συριγγάκης ή όπως λέγεται τέλος πάντων έχει μια πολύ περίεργη φυσιογνωμία. Δεν μοιάζει με Έλληνα.

 2. Βλέπεις όμως ότι συμφωνούν και οι δικαστές και δεν ζητούν να αλλάξει αυτό το έκτρωμα που λέγεται δικαιοσύνη όταν τα ισόβια είναι 25 χρόνια και αποφυλακίζεσαι στα μισα,αν δείξεις και καλή διαγωγή βγαίνεις και πιο πριν.

  1. Δεν έχουν αρμοδιότητα να ζητούν να αλλάξει ο ποινικός κώδικας Ελένη. Όπως δεν ζητούν και οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί να αλλάξει ο λαθρομεταναστευτικός νόμος. Στα πλαίσια του συνδικαλισμού μπορεί να ζητούν κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Εάν θέλεις ο λαός μας να αλλάξουν ποινικοί κώδικες και λαθρομεταναστευτικοί νόμοι έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα να το κάνει ψηφίζοντας αυτά τα κόμματα που θα το πράξουν. Εάν πάει ο λαός και ψηφίζει μαλάκες και προδότες, ε θα έχει τους κυβερνώντες και τους νόμους που αξίζουν σε μαλάκες. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

   1. Υπάρχει ακόμα συνδικαλισμός στην Ελλάδα? Κριμα ,εγώ νόμιζα ότι πέθανε
    μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.

 3. Θα τον αφήσουν πάλι τον ανώμαλο.Πιο διαφθαρμενο κράτος στον κόσμο δεν υπάρχει.

 4. Δεν φταίνε οι δικαστές…. Έτσι είναι ο ποινικός μπουρδελονόμος που υπερψηφίζεται από τις εκάστοτε μπουρδελοκυβερνήσεις. Οι δικαστές σύμφωνα με τον μπουρδελοποινικό μπουρδελοκώδικα λειτουργούν…

Leave a Response