ΧΑΜΟΣ στα social media με τον “ανέμελο” Κέρμιτ Κούλη! Την ώρα που η χώρα ανακοίνωνε ρεκόρ νεκρών και κρουσμάτων, εκείνος έπαιζε… τένις! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
kyriakos-mitsotakis

Για μια ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να συγκεντρώσει τη χλεύη και τον εκνευρισμό των Ελλήνων πολιτών. Και αυτό γιατί την ώρα που εκείνοι αναγκάζονται να ζουν με περιορισμούς εξαιτίας του lockdown και του κορωνοϊου, την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε ρεκόρ κρουσμάτων και νεκρών εκείνος έπαιζε ανέμελος τένις στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Μητσοτάκης ήταν την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου στις 18.00 για τένις, να θυμίσουμε πως εκείνη την ώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 4.033 νέα κρούσματα και 93 νεκρούς, με τη χώρα να «σπάει» το «φράγμα» των 9.000 νεκρών.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα (χθες δηλαδή) μιλούσε ξανά για τον «κοινό εχθρό» που έχουμε όλοι οι Έλληνες και πως πρέπει να προσέχουμε, να κάνουμε τεστ και να εμβολιαστούμε.

Από ότι φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μονίμως ανέμελος, αφού όπως θα θυμάστε πήγε βόλτα στην Πάρνηθα, έκανε γεύμα με 50 άτομα στην Ικαρία, ήπιε το καφεδακι του στο Da Capo και αρκετές ακόμα στιγμές… ανεμελιάς.

Η ενέργεια του πρωθυπουργού έχει εξοργίσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι από το πρωί «βομβαρδίζουν» τα social media με σχετικές αναρτήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καθε απογευμα κατα της 6¨θαυμαζουμαι αυτο το γερασμενο παληκαρι να ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ να αθληται στο τεννις ενω τους ελληνες και την Ελλαδα να τους εχει γραμαινους στους ορχεις του αμα εχει………και ναταν και καλος τεννιστας ……χαλαλι του …………………….ουτε σε αυτο κανει δουλεια…..

  2. Επαιζε με τα μπαλακια εεεε οσο ναναι ξεγελιετε λιγο

Comments are closed.