ΧΑΜΟΣ σε Αγιασμό με τον Τίμιο Σταυρό και τις μάσκες! «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ» φώναξε ο Αρχιμανδρίτης στην Λυκειάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-107

Να και ένας ιερέας που αντιδρά! Δεν ήθελε η Λυκειάρχης να φιλήσουν οι μαθήτριες τον Σταυρό χωρίς μάσκα! Πήραν θάρρος τα κοριτσάκια και τον φίλησαν!

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής του καθιερωμένου αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Τοπάλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Ιωάννη Κιοσέ, του Δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Αρχιμανδρίτης π. Σεβαστιανός, εξοργίστηκε με την παρέμβαση και προτροπή της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Αμυνταίου προς τις μαθήτριες , ώστε να μην βγάλουν την προστατευτική μάσκα κατά τον χαιρετισμό του Τιμίου Σταυρού!

 Τα κοριτσάκια, παρότι στην αρχή φοβήθηκαν, πήραν θάρρος από τον ιερέα και έβγαλαν τελικά την μάσκα, φιλώντας τον Σταυρό, παρά την παρέμβαση της Λυκειάρχου.

«Να κρατάω τον σταυρό και να φοράω μάσκα;», γυρίζει και λέει στην Λυκειάρχη ο Αρχιμανδρίτης.

«Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους;» ρωτάει o ιερέας και συνεχίζει με έντονο ύφος: «Ντροπή σας. Τουλάχιστον να το κλείνετε μπροστά μου. Οι άρχοντες του τόπου φιλήσανε τον σταυρό χωρίς μάσκα και εσείς θα μου κάμετε επεισόδιο εδώ την ώρα του αγιασμού. Και να μου απαγορεύετε να μπω μέσα στις τάξεις επειδή δε φοράω μάσκα. Να κρατάω τον σταυρό του Χριστού και να φοράω μάσκα; Ντροπή σας.…»

Δείτε από το 04.00:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο Πάτερ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Ντροπή τους. Όλα γίνονται κατόπιν σχεδίου. Ένα από αυτά είναι και η δίωξη και αφανισμός της ορθοδοξίας. Αλλά δεν θα τους περάσει. Ο Θεός έχει τα δικά του σχέδια. Ήγγικεν η ώρα!!

  2. Έβγε στον παπά . Το αυτονόητο είπε. Βλέπουνε το Σταυρό και δαιμονίζονται που έλεγε κι ο Μακαριστός΄…Αμα δε πιστευουνε ότι ο Σταυρος σωζει τι τον κάνουνε τον αγιασμό ήθελα να ξερα.

  3. Όταν μέσα στις τάξεις ή στα σχολικά λεωφορεία θα είναι ” παστωμένα ” 30 – 35 παιδιά δεν θα κολλάνε ???? Πέστους και άλλα παππούλη γιατί παραπήρε ο κώλος τους αέρα…….

  4. Καλα τους είπε. Παραπηρανε αέρα.
    Έπρεπε να ρίξει και ένα 🤬🤬🤬🤬 στους καλουπατζιδες τακατακα ουλή την ώρα ναπουμε καρφώνουνε τις σανιδες.
    Αλμπανια people…..τι αλλο…..σε άλλο σύμπαν.

Leave a Response