«ΧΑΜΟΣ» με τα εμβόλια! Προειδοποίηση για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ σε δικηγόρους «αρνητών»: «Οι συνωμοσιολογίες μας βρίσκουν αντίθετους»

Κοινοποίηση:
1

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Επιχειρεί να βάλει φρένο και στους δικηγόρους, οι οποίοι υπερασπίζουν ανεμολίαστους.

Σε απόφασή της, σημαίνει καμπανάκι για την πιθανή άσκηση πειθαρχικών διώξεων εναντίον όσων δικηγόρων επιλέξουν να εμπλακούν σε παντός είδους ομάδες ή να ενισχύσουν προς ίδιον όφελος το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Αυτόν τον λόγο επικαλείται η Επιτροπή για την παρέμβασή της. Κάποιος που ξέρει νομικά ίσως να μπορέσει να δώσει περισσότερο φως.

«Γενικεύσεις, αφορισμοί, συνωμοσιολογίες, άκριτες στοχεύσεις υγειονομικών και εκπαιδευτικών και ακραίες θέσεις, μας βρίσκουν αντίθετους, από όποιους και αν εκφράζονται» τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων. Πρόεδρος ΑΠ-Ζητεί στοιχεία για τους δικαστές που καθυστερούν υποθέσεις

«Συμπεριφορές που παραβιάζουν ή καταστρατηγούν τους κανόνες άσκησης του επαγγέλματος είναι απερίφραστα καταδικαστέες και για την αντιμετώπισή τους αρμόδια είναι πειθαρχικά όργανα των οικείων Δικηγορικών Συλλόγων, σύμφωνα με τη προβλεπόμενη από τον Κώδικα Δικηγόρων διαδικασία», τονίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής:

«Απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής σχετικά με το χειρισμό από δικηγόρους, των υποθέσεων που αφορούν στην εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων

Η πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση, που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, επιβάλλει ιδίως στους δικηγόρους, λόγω και του δημόσιου χαρακτήρα του λειτουργήματός τους, ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, να επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και να πρωτοστατούν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης αυτής.

Κατά συνέπεια, γενικεύσεις, αφορισμοί, συνωμοσιολογίες άκριτες στοχεύσεις υγειονομικών και εκπαιδευτικών και ακραίες θέσεις, μας βρίσκουν αντίθετους , από όποιους και αν εκφράζονται.

Όσον αφορά στον χειρισμό δικαστικών και εξώδικων υποθέσεων, που ανατίθενται σε δικηγόρους, με αφορμή την εφαρμογή των ισχυόντων εκάστοτε υγειονομικών μέτρων, ο δικηγόρος οφείλει να εκτελεί το καθήκον του εντός των ορίων της δοθείσης εντολής και των προβλέψεων των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων και του Κώδικα Δεοντολογίας του δικηγορικού λειτουργήματος.

Συμπεριφορές που παραβιάζουν ή καταστρατηγούν τους κανόνες άσκησης του επαγγέλματος είναι απερίφραστα καταδικαστέες και για την αντιμετώπισή τους αρμόδια είναι πειθαρχικά όργανα των οικείων Δικηγορικών Συλλόγων, σύμφωνα με τη προβλεπόμενη από τον Κώδικα Δικηγόρων διαδικασία.

Οι δικαστικές και εν γένει δημόσιες αρχές οφείλουν, σύμφωνα με το άρθρο 152 παρ. 1 Κώδικα Δικηγόρων, να γνωστοποιούν στον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο τυχόν στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για την πειθαρχική διερεύνηση συμπεριφορών συναδέλφων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

 1. Ρε ναζιστοφασισταριά του καθεστώτος είναι δικαίωμα ακόμα και του χειρότερου εγκληματία η υπεράσπιση κσι εκπροσώπησή του από δικηγόρο, πόσο μάλλον των πολιτών που προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους απέναντι στο καθεστώς “αρίστων” του Κούλη που έχει γράψει το ελληνικό σύνταγμα στα παλιά του τα παπούτσια.

 2. Δηλαδή πάει και το ανθρώπινο δικαίωμα προσφυγής στα δικαστήρια! Έχετε καταλάβει ότι ένα-ένα εξαλείφονται τα ανθρώπινα δικαιώματα;;;; Πωπω γ@μήσι που θα φάνε από το Θεό…! Εγώ θα τρώω πατατάκια και θα γελάω…!!!😄

 3. Αντί οι δικηγόροι να ζητάνε πραγματικά ισόβια γιαν παιδεραστίες,βιασμούς και δολοφονίες, μιλάνε για …πανδημία. Δεν το μάθατε ότι ο πλασιέ των εμβολίων άνοιξε κσι τα γήπεδα που χοροπηδάνε οι φίλαθλοι και φωνάζουν! Κατά τα άλλα, συνεχίζεται το βασανιστήριο στα παιδάκια να φοράνε μάσκα,στο σχολείο και το απόγευμα στις πλατείες δεν φοράει κανένας μάσκα. Άρχων οφικιάλιε και παγώνη, έβλεπα σήμερα ένα λεωφορείο ο ένας πάνω στον άλλον. Και θυμήθηκα που λέγατε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα μέσα μαζικής μεταφοράς! Τι ψέματα έχετε πει ρε ακαταδίωκτοι για να τρομοκρατήσετε τον κόσμο και να αθωώσετε την κυβέρνηση! Ρε άρχων οφικιάλιε, στη μεσσηνία βάλατε απαγόρευση κυκλοφορίας στις 1 το βράδυ και στην αθήνα και την θεσσαλονίκη αφήνετε ανοιχτά τα γήπεδα!

 4. δεν αναφέρουν πουθενά το όνομα του Αντωνιάδη αλλά μιλάνε γενικά και αόριστα για “δικηγόρους” ;;;;;; φοβούνται μην φτάσουν στο δικαστήριο τα στοιχεία και αναγκαστούν να κάνουν “δίκαιη δίκη” και πάει το Κούλις Χρυσό σε εκτελεστικό απόσπασμα;;;;;

 5. δεν ειμαστε καλα…θα μπουν υποδειξεις πως θα κανει τη δουλεια του ο δικηγορος για να προστατεψει τον πελατη του?αυτο δεν λεγεται εκφοβισμος και παρεμποδιση στην απονομη της δικαιοσυνης?

 6. Μπορεί εκτός του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής να προσθέσουν κι ένα πολυ διδακτικό μαθημα εκπαίδευσης ρουφιάνων. Καθηγητής ο Άδωνις.
  (Λόγω πείρας και εξειδίκευσης).

 7. Έχουν πανικοβληθεί,ούτε οι ίδιοι πιστεύουν αυτά που λένε,οπότε προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να μη μιλάει κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και πατώντας στο ακαταδίωκτο.

 8. ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΊ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΉ! ΣΚΕΤΟΣ ΕΜΕΤΟΣ ΛΈΜΕ! ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΏΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ! ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΈΜΑ ΑΠ ΤΑ ΦΑΝΆΡΙΑ!

 9. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Η΄ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ 300ΑΡΙΑ Η΄ΑΒΑΒΑ?

 10. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΓΙΑΣΟΥ ΚΟΥΛΗΓ ΟΡΦΑΝΟΥΛΗ ,ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ

 11. Αν ψάξει κανείς στις εφημερίδες την εποχή της κατοχής αλλά και της επταετίας παρόμοιες δηλώσεις θα βρει στις εφημερίδες από “συλλογικά όργανα ” . Σταματηστε το παραμύθι . Ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση.

 12. ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ……….ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΡΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΗΣ PHIZER KAI TON ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΕΙΩΝ

Leave a Response