Φωτιά στο Euroferry Olympia: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους 4 από τους 8 νεκρούς

Κοινοποίηση:
euroferry

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις σορούς που ανασύρθηκαν από το Euroferry Olympia, οι αιτίες θανάτου των τεσσάρων νεκρών είναι η απανθράκωση ή τα εγκαύματα διαφόρων βαθμών.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, ανέφερε πως «ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό. Άλλες ήταν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα. Η μία αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα (χθες) για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».

Οι τέσσερις από τις επτά σορούς που μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Πατρών είναι πλήρως απανθρακωμένες και η ταυτοποίηση τους αναμένεται να γίνει μέσω γενετικού υλικού (DNA). Σήμερα αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στις υπόλοιπες τρεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αργά χθες το βράδυ το βράδυ, κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός Έλληνα οδηγού, ενώ σήμερα αναμένεται και τυπικά η ταυτοποίηση του τρίτου.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των στελεχών της Πυροσβεστικής στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών ακόμα αγνοουμένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: