Φωτιά στο Κρανίδι: Σταματάει προσωρινά τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Amanzoe – Τι αναφέρει η διοίκηση

Κοινοποίηση:
μμμμμ

Τo Amanzoe έχει παύσει προσωρινά τη λειτουργία του έως ότου αποκατασταθούν πλήρως όλες οι σοβαρές ζημιές, λόγω της φωτιάς στην περιοχή της Κορακιάς Αργολίδας χθες τη Δευτέρα (4/7/2022).

Αυτό τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Grivalia Hospitality επισημαίνοντας ότι αυτό συμβαίνει ώστε το ξενοδοχείο να είναι σε θέση να υποδεχθεί ξανά γρήγορα τη διεθνή πελατεία του διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα φιλοξενίας.

Όσον αφορά τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά τονίζεται ότι όλοι οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου παρέμειναν άθικτοι και πλήρως λειτουργικοί, ενώ ένας μικρός αριθμός pavilions υπέστησαν μικρές μόνο εξωτερικές ζημιές. Όλες οι βίλες του Amanzoe παραμένουν άθικτες.

Ήδη από σήμερα, οι ιδιοκτήτες, τα στελέχη και το προσωπικό του Amanzoe εργάζονται συστηματικά τόσο με τις τοπικές αρχές όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να αποκαταστήσουν άμεσα όλες τις ζημιές του ξενοδοχείου, αλλά και να αναλάβουν παράλληλα πρωτοβουλίες για την αναδάσωση της ευρύτερης περιοχής που κάηκε, όπως τονίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες (Δευτέρα 4 Ιουλίου) στην περιοχή της Κορακιάς Αργολίδας, επιβεβαιώνουμε ότι αυτή προσέγγισε στις πύλες του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Amanzoe, το οποίο ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality.

Mε την έγκαιρη και συντονισμένη επέμβαση των στελεχών του Amanzoe και των τοπικών αρχών, όλοι οι ένοικοι και το λοιπό προσωπικό μεταφέρθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια σε άλλα ξενοδοχειακά καταλύματα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις περιφερειακές και τις τοπικές αρχές, την πυροσβεστική υπηρεσία, το υπουργείο πολιτικής προστασίας, την κεντρική διοίκηση, τις δυνάμεις αέρος και εδάφους, τις αστυνομικές δυνάμεις, το προσωπικό, αλλά και τους τρίτους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά από την πρώτη στιγμή για να περιορίσουν την πυρκαγιά και οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο για να παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: