Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαιος και αλκοολικός ο δολοφόνος της 55χρονης – Έφυγε γεμάτος αίματα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 55ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό με δολοφονία γυναίκας έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των γυναικοκτονιών, καθώς ένας Γεωργιανός έσφαξε τη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στη μία, στην οδό Γραβιάς 47, στην ανατολική πλευρά της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η 55χρονη γυναίκα, Γεωργιανής καταγωγής, και μητέρα ενός ενήλικου, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, από τον σύντροφό της, με τη χρήση μαχαιριού, αφού την γρονθοκόπησε.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, φροντίζοντας ηλικιωμένους, και οι δυο τους διατηρούσαν σχέση, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης ηλικίας περίπου 64 ετών, ήταν αλκοολικός και γινόταν συχνά βίαιος και οξύθυμος απέναντι στην δολοφονημένη γυναίκα.

Γείτονες μετά το σοκαριστικό έγκλημα βγήκαν στους δρόμους αναστατωμένοι από τη δολοφονία της 55χρονης, με την Ελληνική Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του γυναικοκτόνου.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ανέφερε στο ThessToday.gr, πως ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι ώστε να διαφύγει, γεμάτος με αίματα στα χέρια, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.

Νωρίτερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθασε στο σημείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας από τη δολοφονική επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: