Φρίκη στην Αργολίδα: Γέμισε ο δρόμος νεκρά χελιδόνια – Τι συνέβη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου.


Τα χελιδόνια, σύμβολο της άνοιξης ήρθαν και φέτος στην πατρίδα μας φέρνοντας την άνοιξη, όπως η φύση τα έχει προικίσει να προβλέπουν.

Ήρθαν από ξένους τόπους να ζήσουν εδώ, να φτιάξουν τις φωλιές τους, να δημιουργήσουν την οικογένεια τους και να μας συντροφέψουν μέχρι τον Οκτώβριο που θα ξαναφύγουν για την δεύτερη πιο ζεστή τον χειμώνα πατρίδα τους.

Ενώ όμως τα χελιδόνια ήρθαν στην ώρα τους, είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος με την δράση του επεμβαίνει στο περιβάλλον και μετατρέπει την συμπεριφορά της μητέρας φύσης.

Τα χελιδόνια στην Αργολίδα έπεσαν νεκρά.

Προκαλώντας θλίψη σε όλους τους κατοίκους.

Γιατί όμως συνέβη αυτό;

Σύμφωνα με τους ειδικούς η απάντηση είναι απλή.

Το ξαφνικό κρύο που θυμίζει χειμώνα…

Η εικόνα «μαύρισε» τις καρδιές όλων.
Argonafplia.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Δεν φταιει ο ανθρωπος για τον καιρο το HAARP φταιει

  2. Μέ τά μέτρα πού πήρε η κυβέρνηση πού μάς λατρεύει ΔΕΝ έχουν νά φάνε. Τά φαγάδικα έχουν κλείσει καί τά αδέσποτα ζώα καί τά πουλιά δέν βρίσκουν τίποτε φαγώσιμο. Τά σκυλιά λόγω πείνας θά γίνουν πιό επιθετικά. Βέβαια λόγω κρύου δέν υπάρχουν καί αρκετά έντομα γιά όσα πουλιά τρέφονται από αυτά.

  3. Τα σκοτώνουν οι δολοφόνοι οι οδηγοί με τα κωλάμαξά τους.

  4. Δεν είναι χελιδόνια, πιγκουίνοι αδυνατισμένοι είναι.

  5. Μη λέτε χαζα, 5G δεν υπάρχει στην Αργολίδα και όσες μπήκαν σε 4 δήμους είναι σε πειραματικό στάδιο.Ακούτε Χρήστο Κασταμονίτη να μαθαίνετε.

  6. με τον κουλη δεν γλιτωνει κανεις….διωξτε τον γκατεμη αμεσα…σε λιγο θα βγουν και οι ακριδες αφου σκασει το τσερνομπιλ και η σαντορινη….

  7. Μάλλον από φάρμακα που ρίχνουν στις πορτοκαλιές και μανταρινιες είναι! Κρύο κάνει σε όλη την Ελλάδα γιατί δεν ψόφησαν και αλλού;

  8. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Εκάτη, σκοτώσαμε την αγάπη, τη σταυρώσαμε πάνω στο σταυρό του μαρτυρίου Εκείνου, και τώρα νομοτελειακά η φύση μας χτυπάει τα καμπανάκια και του μακάβριου μέλλοντος του “ανθρώπου” που διαχειρίζεται τη φύση βάναυσα…. κι επινοεί τρόπους πώς θα σκοτώσει ο ένας τον άλλον… ιδανικό ; η εξουσία!!!!

  9. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟ 5G KAI ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5 G

  10. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ο ουρανος καθε βραδυ εδω και αρκετες ημερες ειναι κατακοκκινος, να βγει ενας απο την μετεωρολογικη υπηρεσια να μας πει τι αναλυση εχει ο αερας που αναπνεουμε και ειδικα τωρα με τις βροχες τοσες ημερες, οτι υπηρχε στην ατμοσφαιρα εχει κατεβει κατω.. Τα χελιδονακια μια χαρα ηρθαν στην ωρα τους, “αλλοι” χαλασαν τον καιρο ξαφνικα…

  11. Απρίλη μήνα πέρσι είχαμε χελιδόνια στην Κέρκυρα, φέτος ούτε ένα ακόμα

  12. Δεν είναι από το κρύο. Κάτι άλλο συμβαίνει. Και στο Ισραήλ πριν από κάποιες εβδομάδες έπεσαν πολλές νεκρές νυχτερίδες. Και στην Αμερική έπεσαν πριν από λίγες μέρες χιλιάδες νεκρά πουλιά.Μήπως συνδέονται όλα αυτά τα περιστατικά; Μήπως έχει να κάνει με τον ιό;;;

  13. ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΣΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;;;;;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΄΄ΑΝΙΜΑ΄΄ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ….

  14. Αλήθεια είναι. Εχθές είδα πολλά νέκρα και στην Ιτέα Φωκίδα. Κάτι γίνεται…..

  15. Είναι μοΐσμένα από το κρύο μωρέ. Οι ηλίθιοι οδηγοί να κορνάρουν. Είναι σύμμαχοι μας στον πόλεμο με τα κουνούπια.

  16. Η κατι εχει η ατμοσφαιρα και τα σκοτωσε.

  17. Μόνο στο Άργος είχε κρύο; στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε ζέστη; ή μόνο στο Άργος έχει επέμβει ο άνθρωπος στην φύση; μήπως κανένας “φιλόζωος” τους έριξε κανένα δηλητήριο για να μην τον ενοχλούν; για ψάξτε το λίγο.

  18. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

    1. Κι έλεγα ότι είμαι μόνο εγώ… Ναι, αν δεν σεβόμαστε την Γη που μας θρέφει, αν είμαστε εμείς τα τέρατα της φύσης, να τελειώνουμε να ξεβρωμήσει η Γη. Τόση θηριωδία, αγνωμοσύνη, φυλαργυρια και παράνοια… μόνο ο άνθρωπος κουβαλάει πάνω του. Τα χελιδόνια σωστά ήρθαν, εμείς έπρεπε να λείπουμε. Παραγιόμισε ο τόπος με τα σκ@τά μας. Δε ζει κι ο Λιαντίνης να μας τα χώσει…

  19. ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ….ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ??

Comments are closed.