Φρίκη: Σατανική νταντά έκαιγε μωρό με καυτό νερό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sigkampoyri

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα έκανε μια 30χρονη σε ένα κοριτσάκι 16 μηνών, η οποία το κρατούσε ως νταντά. Η γυναίκα πιάστηκε επ’αυτοφόρω από τη μητέρα του παιδιού να βουτάει τα χεράκια του στο καυτό νερό, έχοντας εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι. Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν είδε πληγές στα άκρα του μικρού κοριτσιού, ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε ποτέ στα βασανιστήρια που γίνονταν.
Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή, πίσω από τις πράξεις της γυναίκας, σύμφωνα με την Αστυνομία της Σιγκαπούρης.

Μετά από καταθέσεις που πήραν από την 30χρονη νταντά και το περιβάλλον της, όλα δείχνουν πως τραυμάτισε το παιδί επίτηδες (!) ώστε να συλληφθεί και να απελαθεί πίσω στην πατρίδα της, την Μιανμάρ! Από την άλλη, η μητέρα του παιδιού, η κυρία Low, άφηνε το 16 μηνών μωρό και την 8χρονη κόρη της με την νταντά, όσο εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονταν στις δουλειές τους. Επίσης, και η 8χρονη έχει τραυματισμούς στο σώμα της, παρόμοιες με εκείνες του μωρού, ωστόσο η νταντά φοβήθηκε πως θα έλεγε τι συνέβαινε και έτσι στράφηκε στην μικρή της αδερφή. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ελαφριά, ευτυχώς, εγκαύματα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες στο video:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΑΝ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΙΔΑ………..ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΥΡΟΜΕΝΕΣ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΚΑΛΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΟΝ ΒΑΡΙΑ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΤΟ ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ……….

Comments are closed.