Φουντώνει το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων – Οι ήρωες του 21 κοσμούν τον τοίχο του προαυλίου Δημοτικού Σχολείου στο Κρανίδι!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fb_img_1615828507001

Οι ήρωες μας, κοσμούν τον τοίχο του Α’ Δημοτικού Σχολείου στο Κρανίδι!
Μια πρωτοβουλία του Δήμου Ερμιονίδας και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης,Πολιτισμού&Παιδείας.

 

enimerwsi2.wordpress.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Άσε που σε προτιτλισμους άρθρων έχω εντοπίσει κατά καιρούς ΑΠΕΙΡΑ ορθογραφικά λάθη.

  2. Τι να καταλάβουν οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι κι οι λοιποί αλλοδαποί που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά σχολεία από Κολοκοτρώνη και Καρα’ι’σκάκη; Τζάμπα κόπος.

  3. Συγχαρητήρια στά παιδιά στούς γονείς των καί στούς δασκάλους τών.Πρέπει νά μάθουν όλα τά Ελληνόπουλα ποιός μας ελευθέρωσε από τόν τουρκικό ζυγό καί σέ ποιούς τό χρωστάμε ότι είμαστε σήμερα Ελληνες καί όχι ραγιάδες τών Τούρκων κάτι πού προσπαθεί ό ανισόρροπος ό γκαβός νά τό ματακάνει όμως δέν ξέρει ότι έχει νά κάνει μέ Ελληνες πατριώτες.
    Γιάννης Λάκων

  4. Παιδιά μπράβο. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ!

  5. Συγχαρητήρια σε αυτή την ενέργεια! Τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν τις ρίζες τους! Χρειάζονται να μάθουν πως συσσωμοι μια ομάδα Ελλήνων, με τεράστια δύναμη ψυχής και πραγματικής Αγάπης για την Ελλάδα, κατόρθωσαν να μας ελευθερώσουν από τον Τουρκικό ζυγό. Έδωσαν σώμα, ψυχη και τις περιουσίες τους για να είναι η Ελλάδα μας ελεύθερη.

    1. Δεν υπάρχει δεξιός ούτε φασίστας που δεν θα σεβαστεί πατριωτικά και εθνικά σύμβολα. Μάλλον αναφέρεσαι στους απογόνους των ληστοσυμμοριτών και τους αναρχο-αριστερούς που πολεμούν το Εθνικό κράτος. Ήδη μόλις το δούν θα ετοιμάζουν συνεργεία με αλήτες για να τα σβήσουν !!!

Leave a Response