Φορτούνης: «Έχω περάσει πολλά ήταν δώρο Θεού!»

Κοινοποίηση:
Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης ευχαρίστησε τον Θεό για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στις δυσκολίες που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια στους «ερυθρόλευκους» με τους τραυματισμούς, θεωρεί πως ήταν δικαίωση αυτός ο τίτλος, δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική όλα αυτά τα χρόνια κι εξήρε την οικογένειά του για τη στήριξη.
Αναλυτικά: «Πραγματικά απίστευτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστώ τον Θεό, πάνω από όλα, που, μετά από δύσκολες χρονιές με δύσκολους τραυματισμούς, κατάφερα να ζήσω το σημερινό. Να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος.
Πραγματικά, ήταν ένα δώρο Θεού. Έχω περάσει πάρα πολλά με αυτή την ομάδα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά έβαζα πάντα έναν στόχο: Να γίνομαι καλύτερος. Ήρθε η δικαίωση! Ο κόσμος θέλει πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Λογικό ο κόσμος να ξεσπά σε κάποιους παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Το ξέρω. Αυτό που κατάφερα σήμερα είναι σημαντικό για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Είχα πει όταν τραυματίστηκα πως ήθελα να με δει ο γιος μου όπως ήμουν πριν. Το κατάφερα»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: