Φονικό στην Φολέγανδρο – Μεταφέρθηκε μέσα στη νύχτα – Τάχα μου απόπειρα αυτοκτονίας ο αναρχο μαστουρο κατσαπλιάς δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Κοινοποίηση:
Φονικό στην Φολέγανδρο

Όπως προκύπτει, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά την  αποχώρηση του δικηγόρου του Γιάννη Βλάχου, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί προκειμένου να συζητήσουν για την υπόθεση και την απολογία του.

Τότε ο Δημήτρης Βέργος, ο οποίος βρίσκεται μόνος του σε ένα μικρό κρατητήριο, φέρεται να έδεσε ένα σεντόνι σε ένα ψηλό παράθυρο και να προσπάθησε να απαγχονιστεί. Ευτυχώς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν αν είναι σε θέση να απολογηθεί σήμερα ή θα πάρει και τρίτη προθεσμία.

Πάντως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, παρόλο που οι Αρχές γνωρίζουν για την κατάσταση της υγείας του δράστη της δολοφονίας και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, εντούτοις ακόμη δεν έχουν φροντίσει να εξεταστεί από κάποιον ψυχίατρο για την προστασία τόσο των άλλων ανθρώπων όσο και του εαυτού του.

Να σημειωθεί πως ο 30χρονος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή, ωστόσο κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, φαίνεται προς το παρόν να καθίσταται αδύνατον.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Πέμπτης, ο Βέργος πήρε εξιτήριο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς ο οποίος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως. Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σκεφθηκατε ποτέ τήν περίπτωση νά τού τά είχε πρήξει μέ τήν γκρίνια στό αυτοκίνητο , πράγμα συνηθισμένο όπως όλοι γνωρίζουμε καί νά τήν έσπρωξε χάνοντας τήν ψυχραιμία του ; Θυμάστε πού είχε αναφέρει τήν κακιά στιγμή όταν συνελήφθη ; Φυσικα οι δικηγόροι τό αλλαξαν σέ ψυχικά προβλήματα, συνήθης τακτική τους .

    1. Ντροπη σου και που το αναφέρεις για την κοπέλα καμμία δικαιολογία σε τέρατα σαν και του λόγου του καλά τα είπε ο Κανάκης!!!!!

Leave a Response