Φοβερό περιστατικό σε πολυκατάστημα! Νεαρός πήρε την κατάσταση στα χέρια τους και ξεφτίλισε πορνόγερο που φωτογράφιζε την κοπέλα του: «Τι είσαι; Παιδόφιλος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο νεαρός παρατήρησε τον άνδρα να προσπαθεί να βγάλει κρυφά φωτογραφίες την κοπέλα του και διαπιστώσε πως είχε 69 εικόνες της.

Η παρατηρητικότητα μιας κοπέλας είχε ως αποτέλεσμα να αντιληφθεί έναν τύπο που έβγαζε κρυφά φωτογραφίες την ίδια του και την αδελφή της, σε ένα πολυκατάστημα…

Η Daisy, όπως είναι το όνομα της νεαρής που ανέβασε και τα σχετικά videos στο TikTok, είχε επισκεφτεί ένα κατάστημα με είδη που τα φτιάχνεις μόνος σου (DIY) όταν ξαφνικά πρόσεξε έναν άνδρα να έχει στραμμένο το κινητό του, επάνω της.

Αμέσως ο σύντροφός της, τον πλησίασε και άρχισε να τον ρωτήσει τι κάνει εκεί, για να λάβει την απάντηση πως περίμενε έναν φίλο του.

Δεν πείστηκε όμως, με αποτέλεσμα η ένταση να αρχίσει να ανεβαίνει: «Και νομίζεις οτι το να βγάζεις φωτογραφίες νεαρές κοπέλες είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την ώρα σου», ενώ ακούγεται να λέει: «Νομίζεις οτι δεν σε βλέπω να βγάζεις φωτογραφίες την κοπέλα μου; Τι νομίζεις οτι είμαι ηλίθιος;».

@dayskaeGirls be careful out there and watch your back! This creep was taking pictures of my twin sister and it.. glad we weren’t shopping alone ‍ ##fyp♬ original sound – Daisy ❁

Μάλιστα όταν διαπιστώνει πως είχε 69 φωτογραφίες τους, αρχίζει και… φορτώνει ακόμα περισσότερο: «69 γαμ…ες φωτογραφίες; Τι είσαι παιδόφιλος;».

Μάλιστα η ένταση που δημιουργήθηκε είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνισή του και μία υπάλληλος του καταστήματος, η οποία προφανώς και τον έβγαλε έξω από το κατάστημα.

@dayskaethis is such a sick world we live in.  ##creep##fyp##watchout##bc##foryoupage♬ original sound – Daisy ❁

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΡΧΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΑΖΟΚΡΑΤΕΙΑΣ

  2. Μπράβο στον νεαρό.Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοια παλικάρια.Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι τζάμπα μάγκες και περιμένουν απ’τη μάνα τους να τους ταΐσει και να τους πλύνει το σώβρακο

    1. μπραβο 😀 και μετα θα σου τραβαγε μια μηνυση και θα τον πληρωνες κι απο πανω! ω ναι! βλακα!

Leave a Response