Φοβερός Όρμπαν: “Θέλουμε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Θερμή ήταν η υποδοχή του Βίκτορ Όρμπαν στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στο Ντάλας όπου και έγινε δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

 
«Αν αμφιβάλλει κανείς κατά πόσον είναι ίδιοι οι προοδευτικοί φιλελεύθεροι και οι κομμουνιστές, ρωτήστε εμάς στην Ουγγαρία (…) Το ίδιο είναι, και γι’ αυτό πρέπει να τους ξανανικήσουμε» είπε ο Όρμπαν στο αμερικανικό ακροατήριο.

Σε μία ομιλία γεμάτη ακροδεξιά στοιχεία ο Ούγγρος πρωθυπουργός έκανε λόγο για έναν πολιτισμικό πόλεμο και τάχθηκε για άλλη μια φορά κατά των μεταναστών και των φιλελεύθερων αξιών.

Μύδροι Όρμπαν κατά των Δημοκρατικών
Επικεφαλής μιας υπερσυντηρητικής δεξιάς εθνικιστικής κυβέρνησης από το 2010 στην Ουγγαρία, ο Όρμπαν έχει συγκρουστεί με την ΕΕ για τις επιθέσεις του στο Κράτος Δικαίου και στο συνέδριο του CPAC εμφανίστηκε ως πρότυπο, που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα πλέκοντας το εγκώμιο της «παραδοσιακής οικογένειας».

 
«Χρειαζόμαστε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις» είπε, αναφερόμενος στον φίλο του, διάσημο Αμερικανό ηθοποιό και ένθερμο υποστηρικτή του Τραμπ.

 

Ο Όρμπαν περιέγραψε εαυτόν ως «παλιομοδίτη μαχητή της ελευθερίας» και ισχυρίστηκε ότι η χώρα του πολιορκείται από «προοδευτικούς φιλελεύθερους».

 

«Είμαι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην Ευρώπη. Ο μοναδικός πολιτικός στην ήπειρό μας που αντιμάχεται τη μετανάστευση, πατέρας πέντε παιδιών και παππούς πέντε εγγονιών», συνέχισε. Κι έστρεψε τα βέλη του κατά των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: «Έχουν κάνει τα πάντα για να βάλουν μια σφήνα μεταξύ μας. Με μισούν και συκοφαντούν εμένα και τη χώρα μου, όπως μισούν εσάς και συκοφαντούν την Αμερική που εκπροσωπείτε», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα Εθνικιστικα κομματα ειναι το μελλον της Ευρωπης.Μπραβο Ορμπαν σε θαυμαζω

  2. Μην τα συγχέουμε: Ο φιλελεύθερος άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τους υποστηρικτές των δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Ο φιλελεύθερος άνθρωπος είναι φίλος της ελευθερίας, δεν αποδέχεται υποχρεωτικότητες, καραντίνες υγειών πολιτών, περιορισμούς στην ελευθερερία της έκφρασης.

  3. Ο μεγάλος πατριώτης ό πρωθυπουργός τής Ουγγαρίας πού σταμάτησε τίς ορδές τού μεγαλύτερου εγκληματία τού κόσμου τού Γκιέργκι Σόρος γιατί θέλει νά ζούνε στήν Ουγγαρία Ουγγαρεζάκια καί όχι λαθροπιθηκάκια.Καί πώς τό πέτυχε αυτό;.Δίνει στούς νιόπαντρους 30.000 ευρώ δάνειο.Μετά τό τρίτο παιδί τό δάνειο χαρίζεται.Ο πρωθυπουργός τής Ουγγαρίας λέγεται Βίκτωρας καί όχι κούλα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.