Φοβερή ατάκα από τον Γιούργκεν Κλοπ: «Μην κάνουμε σαν να ήταν κηδεία»

Κοινοποίηση:
κλοπ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να κυνηγάει και τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικεί, παρά το γεγονός ότι είδε τις ελπίδες της για τον τίτλο της Premier League να υφίστανται τεράστιο πλήγμα χθες, με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Τότεναμ, τερματίζοντας ένα σερί 12 διαδοχικών εντός έδρας νίκες πρωταθλήματος.

Έτσι η Σίτι μπορεί απόψε νικώντας τη Νιούκαστλ να ξεφύγει τρεις βαθμούς, με τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος, όπως και οι παίκτες και είναι αυτή τη στιγμή η δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο», είπε ο Κλοπ. «Πρώτα και κύρια πρέπει να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν να πρόκειται για κηδεία», είπε ο Κλοπ.

«Εξακολουθούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν. Στη ζωή μου συνέβησαν πολύ χειρότερα πράγματα και είμαι ακόμα εδώ. Όταν παίζεις με κορυφαίες ομάδες, χρειάζεσαι τύχη στις καθοριστικές στιγμές. Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολο. Γι’ αυτό η κατάκτηση των τεσσάρων τίτλων είναι τόσο απίθανο, υπάρχει λόγος που κανείς δεν το έχει κάνει σε αυτή τη χώρα.

θα συνεχίσουμε.Η νοοτροπία μας ήταν απίστευτη. Αλλά αντιμετωπίσαμε ένα στημένο αντίπαλο για αντεπιθέσεις με μια ολόκληρη εβδομάδα προετοιμασίας, το αποδεχόμαστε και είναι ισοπαλία. Θα συνεχίσουμε, δεν κουράζομαι», πρόσθεσε, αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει την κούραση ως δικαιολογία και παραδέχτηκε ότι δεν περιμένει να έχει απώλειες η Μάντσεστερ Σίτι απόψε.

«Δεν μπορώ να το δω», είπε. «Μακάρι να μπορούσα να σκεφτώ διαφορετικά, αλλά δεν μπορώ να το δω. Το πρόβλημά μου δεν είναι η Σίτι εναντίον της Νιούκαστλ, είναι ότι παίζουμε με την Άστον Βίλα την Τρίτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: