Φοβερή αποκάλυψη από Μοναχή! Μην το δείτε αν δεν είστε ψύχραιμοι! Απαγορεύεται να το δουν παιδιά! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
aima

Στο βίντεο φαίνεται ότι ισλαμιστές πουλάνε αίμα σκοτωμένων χριστιανών έναντι του ποσού των 100.000 δολαρίων ανά φιάλη.

 

Πρόσφατα, μια καλόγρια από τη Γερμανία συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα, η οποία στην πλειονότητά της παρακολουθεί απαθής το μαρτύριο των Χριστιανών στη Συρία και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, με μια παρουσίαση κατά τη διάρκεια συνεδρίου.

Η καλόγρια αυτή πραγματοποίησε μια ανεξάρτητη έρευνα.

Το θέμα της έρευνας ήταν η αντιμετώπιση των χριστιανών από φονταμενταλιστικές ισλαμικές ομάδες στη Συρία.

Η γυναίκα αυτή λοιπόν αποκάλυψε τη φρικώδη πληροφορία ότι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ανελέητα τους Χριστιανούς, συλλέγουν το αίμα τους σε ένα μπουκάλι… και κάθε μπουκάλι το πωλούν για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στη Σαουδική Αραβία κυρίως, όπου άλλοι μουσουλμάνοι πλένουν τα χέρια τους σε αυτό, πιστεύοντας πως έτσι θα εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τοτε εμείς να πουλάμε σπερμα ισλαμικό για να εχουμε πολλα κουτσουβελα

  2. Λες τρολιες και στα περνανε τα μηνύματα…Αλλο οι παραπλευρες απωλειες απο πολεμικες επιχειρησεις στρατου εναντια σε τρομοκρατες κ.τ.λ και αλλο οι αθωοι χριστιανοι πολιτες που σφαζονται απο εξτρεμιστες. ΠΟτε ειδες εσυ μουσουλμανους να σφαζονται για την πιστη τους απο χριστιανους, επειδη δεν αλλαξοπιστουν?

  3. Eνω οι χριστιανοί που σφάζουν τους Σύριους, μογγολορωσοι και λοιποί χριστιανοταλιμπάν δεν το πουλάνε,το αφήνουν να ποτίζει το χώμα. Νομίζω κολόγραια; Σούκα μπλιάτ

Leave a Response