Φλόριντα: 37χρονος απήγαγε έφηβη που γνώρισε στα social media – Τη νάρκωσε και τη βίασε

Κοινοποίηση:
1-viasmos

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να απήγαγε ένα ανήλικο κορίτσι που γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 37χρονος κράτησε στο σπίτι του την έφηβη κοπέλα παρά την θέλησή της, την νάρκωσε και την βίασε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του North Port, ο David Bunn γνώρισε την ανήλικη στο διαδίκτυο και έφερε την ανήλικη στην κατοικία του.

Το θύμα δεν επέστρεψε στο σπίτι και η αστυνομία έμαθε ότι μπορεί να βρισκόταν με τον Bunn, όπως λέει το truecrimedaily.com.

«Τέρατα όπως αυτό είναι πραγματικά και είναι πιο κοντά από ό,τι φαντάζεστε»

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο σπίτι του στην Kenwood Drive. Ο Bunn αρχικά αρνήθηκε ότι το κορίτσι ήταν εκεί, αλλά οι αστυνομικοί τελικά την βρήκαν μέσα. Το θύμα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε ναρκωθεί και κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ο Bunn φέρεται επίσης να μην την άφηνε να φύγει από το σπίτι του.

Η αστυνομία τον συνέλαβε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, της παρεμπόδισης της επιμέλειας ανηλίκου και της απαγωγής. Οι υπάλληλοι τον έβαλαν στη φυλακή της κομητείας Sarasota στις 8 Απριλίου, όπου παραμένει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του North Port, Todd Garrison, δήλωσε: «Παρακαλείστε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να παρακολουθείτε με ποιους μιλούν τα παιδιά σας στο διαδίκτυο ή να τα κρατάτε μακριά από αυτό εντελώς. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά τέρατα όπως αυτό είναι πραγματικά και είναι πιο κοντά από ό,τι φαντάζεστε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: