Φλωρίδης: Προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να μαζέψει τις αθλιότητες για το μπάζωμα!

Κοινοποίηση:
tempi-3-1024x683

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε, ανεπιτυχώς, ο Γιώργος Φλωρίδης, μετά όσα αισχρά εκστόμισε με φόντο το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας των Τεμπών. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το διαβόητο «όσοι από τους πολιτικούς μιλούν για μπαζώματα, είναι για τα μπάζα», το οποίο τόλμησε να υποστηρίξει από βήματος Βουλής όπου συζητούνταν η πρόταση δυσπιστίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο υπουργός Δικαιοσύνης προσπάθησε να προσεγγίσει τους συγγενείς των θυμάτων, δηλώνοντας πως «η ειλικρινής συμπαράσταση της κυβέρνησης στον αγώνα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών είναι στην πράξη, και όχι στα λόγια. Και όταν η κυβέρνηση ενεργεί στην πράξη για να διευκολύνει την απόδοση της Δικαιοσύνης, όλοι οι πολιτικοί που μας κατηγορούν -γιατί για πολιτικούς πάντα μιλάμε-, δεν ψηφίζουν και δεν διευκολύνουν τις διατάξεις. Δεν διευκολύνουν, δηλαδή, τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πάει πολύ, λοιπόν, αυτοί που δεν ψηφίζουν τις διατάξεις αυτές να κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη».

Ο Γιώργος Φλωρίδης επιχείρησε επί της ουσίας να πετάξει την μπάλα στα κόμματα της αντιπολίτευσης, και όχι στους συγγενείς. «Δεν υπάρχει το παραμικρό σημείο αντιπαράθεσης, δεν υπάρχει το παραμικρό πεδίο έντασης με τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι διεξάγουν έναν αγώνα για να μην ξεχαστεί η υπόθεση αυτή και να υπάρξει Δικαιοσύνη. Αντίθετα, υπάρχει σεβασμός, με πράξεις» ισχυρίστηκε, στρέφοντας τα βέλη στην αντιπολίτευση και λέγοντας πως «η αντιπαράθεση γίνεται με τα πολιτικά κόμματα, τα οποία είναι στη Βουλή και κυρίως με τα ψέματα των πολιτικών κομμάτων».

Τον υπουργό κάλυψε πλήρως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δηλώνοντας πως μίλησε για τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολιτικούς που χρησιμοποιούν μια τέτοια θεωρία, δεν αναφέρθηκε στους συγγενείς των θυμάτων. Εκανε δε λόγο για τεχνητή παρανόηση από την αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε ο υπουργός Δικαιοσύνης επιτέθηκε στους συγγενείς των θυμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Απεθαντος βρυκολακας του Σημιτη ,εχει μουτρα και μιλαει μετα τις προδοσιες και τις καταστροφες που εκαναν οι γερμανοτσολιαδες.

  2. Δυστυχως ο λογος του στο…κυνοβουλιο ητανε με λογια της πιατσας αμφισβητωντας τα παντα, μη σεβομενος τοσες αδικοχαμενες ψυχες και οχι λογος επιστημονα νομικου προσωπου ! Βοηθεια του κι η Παναγια μαζι του!

Leave a Response