Φλαμπουράρης: «Θα στηρίξω την Όλγα Γεροβασίλη»

Κοινοποίηση:
flampouraris

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, το πρωί της Κυριακής (25/2) στην ομιλία του στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ξεκάθαρα την Όλγα Γεροβασίλη, για την απόφαση της να είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές, αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσά μου Όλγα Γεροβασίλη γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα».

«Γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα» εξήγησε και πρόσθεσε «Eίμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές».

«Απέναντί μας έχουμε μία καταστροφική κυρίαρχη δεξιά κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Χρειάζεται ενότητα, αγώνας», συνέχισε ο κ. Φλαμπουράρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στον παππού που κάνει χούχα, ουστ κωλόγερε.

  2. Εχεσθημεν για την στήριξη στην τσουρομαδημενη του πτηνοτροφικου συνεταιρισμού Άρτας καθότι ότι και να γίνει πάτε για διάλυση συριζογιδα.

  3. ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από χέσι@@ αυτά να προσέχεις

  4. Τώρα κατάλαβες τον ρόλο του Κασελακη .??

    Με τέτοια μυαλά ούτε σε 50 χρόνια δεν θα γίνει πραγματική αριστερή κυβέρνηση…

    Και η δική σας κυβέρνηση ως ΣυΡιΖα ήταν made in USA….

    Μην το παλεύετε άλλο…διαλύστε το ρημάδι σας….πριν σας το διαλύσει ο ελληνικός λαός…

Comments are closed.