Φιλιππίδης στη σύζυγό του: «Αν προφυλακιστώ παίρνεις το παιδί και εξαφανίζεστε»

Κοινοποίηση:
filippidis

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι κλυδωνισμοί στη σχέση του Πέτρου Φιλιππίδη με τη σύζυγό του, φαίνεται να ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram.

Πού να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν η Ελπίδα Νίνου όταν έγραφε :«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα. Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου. Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό. Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Το διαζύγιο έμοιαζε η μοναδική λύση για το ζευγάρι καθώς με δική του ευθύνη διαλύθηκαν όσο έχτιζαν μια ζωή.

Φήμες αναφέρουν ότι στη βίλα του στο Ψυχικό οι καβγάδες είναι ομηρικοί για το δρόμο που πήρε η ζωή τους. Μάλιστα ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο.

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες. Και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Πετράκη καβάλησε το καλάμι και σου γύρισε μπούμερανγκ

  2. Άραγε να τον πάνε στο ίδιο κελί με Λιγνάδη να ξεχαρμανιασει λίγο ο τελευταίος.. βέβαια μεγάλος θα του πέσει αλλά στην αναβροχια καλό κ το χαλάζι..

  3. Μέχρι και την ύστατη στιγμή κακολογει το θύμα αντί να ζήτηση συγνώμη αλλά φοβάται ο θρασύδειλος για το τομάρι του !!!!

  4. Με την απόπειρα βιασμού, απο τον Χατζή του Alpha τι θα γίνει ?

  5. Να εξαφανιστεί η γυναίκα σου? γιατί? Αυτή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εσύ έκανες τις μαλακίες αυτή να εξαφανιστεί? δεν πας καλά. Κυρία με Κ κεφαλαίο είναι. Απορώ με την υπομονή της.

  6. Σενάρια στη μπουζου από δω και περα πετρακη ! Πάνε αυτά που ήξερες

Comments are closed.