Φασισταριό Αλβανός δημοσιογραφάκος μας πουλάει τρέλα! “Έλληνες αν θέλετε ξαναδοκιμάστε… – Καλύτερα οι δικές σας μάνες να φοράνε μαύρες μαντήλες”

Κοινοποίηση:
alvban

Ο ερευνητής δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, αντέδρασε μετά τη δολοφονία από τις δυνάμεις ασφαλείας της Αλβανίας (Renea) του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την ημέρα της εορτής προς τιμή των Ελλήνων στρατιωτών στην Αλβανία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

 

Με ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα, ο Αρτάν Χότζα όπου εκθειάζει τους άνδρες της Renea, υπενθυμίζει τη δολοφονία δύο Αλβανών μαρτύρων στις 10 Απριλίου του 1994, του αξιωματικού Φατμίρ Σέχου και του στρατιώτη Αρσέν Γκίνι, στα αλβανο-ελληνικά σύνορα, έγραψε: «Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας».

Ο Αλβανός δημοσιογράφος πρόσθεσε απευθυνόμενος στους Έλληνες: «Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τραγουδάει ο κτηνάρας…Αφού τους έχουμε αμολητούς και χαλαρούς και δεν αρχίζουμε τις απελάσεις με σταθερό ρυθμό,καλά μας κάνουν.Βέβαια κάποιο άλλο κτήνος,δικό μας, τους έβαλε κάποτε εντός συνόρων και κάποιοι από εμάς τους έδωσαν δουλειά,σπίτια και έκαναν κοινωνικές σχέσεις με δαύτους.Ας τα κόψουμε όλα αυτά,ποτέ δεν είναι αργά.Ας μη μεγαλώσουμε την ζημιά που ήδη έχει γίνει.Να δείς πως θα μαζευτούν όταν κοπεί το ελληνικό παραδάκι που πέφτει στην χώρα τους και αρχίσουν οι οικονομικές σφιξούρες…Ολα στην ζωή έχουν κάποιο όριο και επίσης τα πάνω και τα κάτω τους…

  2. οι τουρκογυφτοι μιλανε με τον ημιτρελλο μεμετη .,.,.
    δεν φταινε ομωσ αυτοι .,.,.,πριν χρονια ενασ ηλιθιος ελληνας πολιτικος ανοιξε διαπλατα τις πορτες της χωρας και τους καλοδεχτηκε .,.,
    Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ετσι ο καθε βλακοβλακας εντος και εκτος μπορει να κανει οτι θελει ..,.

  3. Καποιος να πει σε αυτόν τον μαλακα δημοσιογραφο ο,τι η Αλβανια είναι για την Ελλαδα μιση ωρα υποθεση. Και αν είχαμε που δεν εχουμε πολιτικους με πανταλόνια αντι με φουστες επρεπε ηδη να εχει γινει…..

  4. Εχε χαρη που ο Ελληνας ειναι κοτα και χεστης να κανει το οτιδηποτε…Βρισκουν και τα κανουν…

Comments are closed.