Φαίδων Βόβολης: Το νέο του ΒΙΝΤΕΟ για το εμβόλιο κορωνοϊού και την έμμεση υποχρεωτικότητα του

Κοινοποίηση:
βοβολης

Φαίδων Βόβολης: Το νέο του ΒΙΝΤΕΟ για το εμβόλιο κορωνοϊού και την έμμεση υποχρεωτικότητα του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Ο Ανθρωπος με την τεχνολογία και την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, βρήκε τρόπους να βοηθήθεί στην αντιμετώπιση σοβαρών ασθενιών, και ένας από αυτούς είναι και τα εμβόλια. Ομως με την πάροδο των χρόνων και με την γιγάντωση των φαρμ.εταιρειών που ενδιαφέρονται κυρίως για το χρήμα, αλλά και λόγω του υπέρμετρου ζήλου των επιστημόνων να φτιάχνουν το ένα εμβόλιο μετά το άλλο ήλθε στην ουσία σε αντιπαράθεση με τη φύση και τους αμυντικούς οργανισμούς (ανοσολογικό σύστημα) του οργανισμού, παραμερίζοντας και καταπιέζοντας αυτούς, νομίζοντας οτι θα λύσουν όλα τα ζητήματα των λοιμώξεων με τα εμβόλια!!!!!! Δεν λογάριασαν όμως τις υπέρμετρες, αφύσικες αυτές δράσεις των εμβολίων και τις παρενέργειές τους και κυρίως την διαστρεύλωση και υπέρμετρη δράση του ανοσιακού συστήματος όχι μόνο εναντίον του εχθρού που είναι ιοί και μικρόβια, αλλά και εναντίον των ίδιων των κυττάρων και ιστών του σώματός μας!!!!!!!Είναι δηλαδή σαν να συγκεντρώνεις μιλούνια από στρατιώτες για την υπεράσπιση της χώρας, αλλά σε κάποια στιγμή αυτοί στρέφονται εναντίον της χώρας σου!!!!! Ετσι πολύ πιθανά προκύπτουν αυτοάνοσες παθήσεις, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες ”μοντέρνες” παθήσεις, φοβερές σε καταστροφική δράση. Πως να συνεχίσει το ανοσιακό σύστημα να έχει την προγραμματισμένη προστατευτική του δράση ενάντια στους εχθρούς του οργανισμού όταν κυριολεκτικά βομβαρδίζεται και ενεργοποιείται από δεκάδες εμβόλια, πχ κάθε χρόνο τα αντιγριππικά και τόσα άλλα ακόμα από βρεφικής ηλικίας, χωρίς βέβαια να απορρίπτουμε τα βασικά για κάποιες παθήσεις που ταλαιπώρησαν πολύ την ανθρωπότητα!!!! Το mRNA δεν είναι ένα γνωστό για τον οργανισμό μόριο για να είμαστε σίγουροι οτι θα έχει φιλική δράση, προφανώς προέρχεται από ένα ιό ή δημιουργήθηκε με την μηχανική της γενετικής τεχνικά, θα μπεί(πόσο φιλικά άραγε) στις γνωστές αντιδράσεις του κυττάρου για την παραγωγή πρωτεινών, ίσως σε μη αντιστοιχία με την φυσιολογική καθοδήγηση του DNA του ιδίου του κυττάρου. Το θέμα είναι οτι δεν έχει ανακοινωθεί με σαφήνεια ο τρόπος δράσης του εμβολίου, και φυσικά τίποτε στην ιατρική δεν πρέπει να γίνεται χωρίς την συναίνεση των ασθενών είτε θεραπευτικά είτε προφυλακτικά!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ο κύριος Βόβολης τό είπε πάρα πολύ σωστα.Δέν έχουν γίνει δοκιμές,οί οποίες είναι αναγκαστικές γιά ένα νέο εμβόλιο.Ο ίδιος ο Μπίλ Γκέιτς έκανε τήν εξής δήλωση.”Δυστυχώς είνα γιά τήν εξέλιξη ενός εμβολίου τό λιγώτερο πέντε χρόνια αναγκαία”.Αυτό σημαίνει ότι μά κάνουν πειραματόζωα.Τό ότι τό εμβόλιο ττού Μπίλ Γκέιτς είναι επικίνδυνο αποδεικνύεται από ένα άρθρο στήν εφημερίδα Finacial Times μέ τόν τίτλο Vaccines Europe-“Eυρωπαικά εμβόλια” τών φαρμακευτικών βιομηχανιών πού δηλώνουν ότι όλα τά κράτη είναι υποχρεωμένα νά αναλάβουν τίς ευθύνες γιά πιθανές παρενέργεις ή ζημιές από τά εμβόλια.
  “Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω”
  Γιάννης Λάκων

 3. Το αυτονόητο λέει ο Βοβόλης. Το πρόβλημα είναι πως το αυτονόητο δεν εφαρμόζεται…

 4. ο Βοβολης γιατρός απο τα LIDL μας έλεγε οτι δεν υπάρχει covid και τωρα μας λεει οτι καλό ειναι το εμβολιο αλλα δεν ειναι καλο το υποχρεωτικό…Κολοτουμπας ειναι και αυτος…!!!

 5. Ενταξει απο οταν γεννιομαστε εμβολια κανουμε… μην κανετε σαν να μην εχετε κανει ποτε εμβολιο στην ζωη σας…
  και εγω δεν θα το κανω δεν ειναι υποχρεωτικο ασε τη λεει ο μητσοτακης… αλλα στην μητερα μου θα παω να της το κανω λογω υγειας και ηλικιας.

  1. Φίλε μου δεν είναι θέμα το αν θα το κάνει υποχρεωτικό ο μητσοτακης και κάθε μητσοτακης…το θέμα είναι ότι θα το κάνουν υποχρεωτικό οι δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες….
   Τι να το κάνεις αν σου απαγορευτεί να μπαίνεις να ψωνίσεις…να ταξιδέψεις…να φας…να εργαστείς…να νοσηλευτεις κτλ.; Οποτε μιλάμε για έμμεση υποχρεωτικοτητα….

 6. Θα μπορούσα να γράψω εδώ το ιατρικό σχόλιο.Το γιατί δεν δημιουργεί μετάλλαξη αλλά αφού δε θα δημοσιευθεί δεν έχει νόημα.
  Συμπαθεστατος ο κ.Βοβολης.

  1. Διότι δεν πάει στο πυρήνα ! Χαίρω πολύ !Το θέμα όμως δεν είναι μονο η μετάλλαξη ! Το θέμα είναι η νέα τεχνολογία αυτή κθαυτή που για ψυχολογικούς λόγους φοβίζει ! Μπορεί να είναι καλό ! Αλλά εφόσον υπάρχουν και παλαιάς τεχνολογίας εφάμιλλα γιατί να μη πάρω τα εφάμιλλα ?

Leave a Response