Φέρνουν πάλι τον “νεκροθάφτη” να κηδέψει τις ψυχές μας! Σωτήρης Τσιόδρας: Επιστρέφει στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό; – Όλο το παρασκήνιο

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΟΔΡΑΣ

H ιδέα να βγει και πάλι μπροστά από τις κάμερες ο Σωτήρης Τσιόδρας στις ενημερώσεις για τον κοροναϊό, φαίνεται πως έχει αρχίσει να ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν να έχει ήδη γίνει κρούση στον επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, ούτως ώστε να επιστρέψει στις οθόνες μας.

Στις παραπάνω πληροφορίες κλήθηκε να απαντήσει η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας.

Η κ. Γκάγκα χωρίς να διαψεύσει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον καθηγητή με σκοπό την επιστροφή του στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, εξήγησε πως η επαφή της με τον κ. Τσιόδρα είναι καθημερινή.

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον κ. Τσιόδρα. Η απόφαση να φύγει ήταν δική του. Μόνο εάν το αποφασίσει ο ίδιος θα ξαναέρθει στην ενημέρωση. Προς το παρόν δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να επιστρέψει» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν γυρνάει είναι ξύπνιος. Το καλό είναι ότι τον πήραμε και αυτόν χαμπάρι γιατί στην αρχή τον πιστεύαμε. Τώρα παίρνει τα λεφτά και αφήνει να γελάει ο κόσμος με την παγώνη. Είναι ξύπνιος γιατί πέρα σπό τα λεφτά, έγινε και άρχων οφικιάλιος από πρώην ψάλτης. Α ρε βασιλακόπουλε, μέχρι αστραζένεκα σύστηνες και στο φανάρι βραβεύσανε τον πρώην ψάλτη. Πιστεύω θα βραβευτούν και άλλοι που λένε όλη μέρα για …ασφαλή εμβόλια, ειδικά ο πλαστικός χειρουργός εξαδάκτυλος! Και ένας άλλος που δεν θυμάμαι το όνομά του που είπε ότι ο 15χρονος δεν πέθανε από το εμβόλιο και το είπε πριν την νεκροψία! Στέφανε, βγάλε τι λεφτά πήρανε.

  2. Να βάλουν και την Παγώνη δίπλα του να έχουμε το τέλειο δίδυμο στην ζώνη των 6 το έργο η επιστροφή των βρικολάκων

  3. Θέλουν να μας πουλήσουν τα νέα παραμύθια τους και να τρομοκρατήσουν εκ νέου το κοινό και ετοιμάζονται να βγάλουν πάλι στη ρούγα την εθνική μας σουπιά, τον οφφικιάλιο της συμφοράς

  4. Δεν νομίζω να γυρίσει. Ξέρει ότι κάηκε. Ή τον έκαψαν. Ό,τι και να κάνει δεν μεταστρέφεται η κοινή γνώμη.

  5. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ !!! ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ !!! ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ…ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ …ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ”ΣΦΟΛΙ”..Η ΤΡΙΤΗ ΞΕΡΕΙ…Η ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ”ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ” !!! ” ΠΟΤΕ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΚΑ ΖΑΛΑ…ΜΟΝΟ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΟΥ ΣΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ”

Comments are closed.