Φάρμα: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκανε μπάνιο με «καυτό» μπικίνι και ανέβασε τη θερμοκρασία των τηλεθεατών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
aerosynodos-farma-kiriaki

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκανε μπάνιο στη Φάρμα φορώντας αποκαλύπτικό μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία των τηλεθεατών.

 

Με την Μαρία Μιχαλοπούλου να τη βοηθάει και να της ρίχνει το καυτό νερό, η Κυριακή Κατσογρασάκη εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της.

Το στιγμιότυπο μάλιστα απέκτησε έξτρα ενδιαφέρον, όταν η Μαρία Μιχαλοπούλου ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) να της τρίψει την πλάτη, καθώς φαίνεται πως ανάμεσα στους δυο παίκτες έχει αναπτυχθεί φλερτ.

Υπενθυμίζουμε πως η Κυριακή Κατσογρεσάκη έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, αλλά εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Δείτε φωτογραφίες από το μπάνιο της παίκτριας στην Φάρμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο επιδειξίας της τηλεόρασης. Εγώ και εγώ και εγώ…..Ολη μέρα κορδώνει τον κ@λο της και όλο νάζια. Μπορεί να μας πει το επίπεδο μόρφωσης της πέρα από υπηρέτρια σε όλους τους τομείς στην Σ. Αραβία . Δυστυχώς χάθηκαν οι αξίες και κυριαρχούν οι σαβούρες.

  2. 😯Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω γυναίκα να κάνει μπάνιο με μπικίνι και όχι γυμνή.

  3. Αεροσυνοδός στα αραβικα εμιρατα και μάλιστα της βασιλικής οικογενειας;και γυρίζει από ριαλιτι σε ριαλιτι με τον κ@λο εξω;

  4. Το βλαχαδερο τούτο απέχει πολύ από Χάι κλας αεροσυνοδός όσο κ αν κάνει το κορίτσι ότι μπορεί

  5. Αυτη εδώ με την τοοοσο πετυχημένη καριέρα ως αεροσυνοδός και μετά υπηρέτρια στα αραβικά εμιράτα , που δήλωνε με περηφάνεια ποσο πολύ της αρέσει η καριέρα της , τι θέλει από show σε show ?

Leave a Response