ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά των π@@στ@δων και της αλλαγής φύλλου: «Είναι τρομερό όταν παιδιά στην Δύση διδάσκονται την ιδέα ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι»

Κοινοποίηση:
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν άσκησε έντονη κριτική στην πρακτική της Δύσης να διδάσκει την αλλαγή φύλου στα παιδιά.
«Είναι τρομερό όταν παιδιά στην Δύση, διδάσκονται την ιδέα ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνάντηση στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάι.

Ο Πούτιν επισήμανε ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να πιέζονται στο να κάνουν επιλογές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, ειδικά εάν οι συνέπειες μπορούν να αποβούν καταστροφικές.

Γενικότερα, η συζήτηση για τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών στην Δύση έχει γίνει κάτι «φαντασμαγορικό» καθώς η ιδέα του «άνδρα» και της «γυναίκας», βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάργησής της, επισήμανε ο Πούτιν.

«Γονιός “νούμερο ένα” και γονιός “νούμερο δύο”, “γονείς που γέννησαν” αντί για “μητέρα”, απαγόρευση της χρήσης “μητρικού γάλακτος” και αντικατάστασή του με “ανθρώπινο γάλα” ώστε όσοι νιώθουν ανασφάλεια για το φύλο τους να μην στενοχωριούνται.

Για την ακρίβεια, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Στις αρχές του ’20, οι Σοβιετικοί επίσης επινόησαν αυτήν την “ορολογία” πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο τρόπο σκέψης και να αλλάξουν βασικές αξίες. Οι αλλαγές που έκαναν, ακόμα και σήμερα μας προκαλούν πονοκέφαλο», κατέληξε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετά πως να μην αγαπάμε Πούτιν , και να τον θεωρούμε πρότυπο πρωθυπουργού ;

  2. Πούτιν: Οποιος τολμήσει καί πεί ότι υπάρχουν άντρες και γυναίκες καί ότι είναι βιολογικό δεδομένο αποκηρύσσεται..Ο πρόεδρος Πούτιν έβγαλε τό 2013 ένα νόμο πού απαγορεύει προπαγάνδα γιά ομοφυλοφιλία σέ ανήλικους.Τό ίδιο έκανε καί ό Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπαν,τόν οποίον κατηγόρησε ή διεφθαρμένη πρόεδρος τής ΕΕ Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν ότι απαγορεύει στά ανήλικα παιδιά νά πληροφορηθούν γιά τήν ομοφυλοφιλία.Αυτή ή πατσαβούρα θέλει νά επιβάλλει μέ τό ζόρι τίς “αξίες” τής ΕΕ στήν Ουγγαρία.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.