ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Κοινοποίηση:
6159dcbc-pirkagia

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Μοναστηράκι του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επιχειρούν 38 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βάλτε και άλλες ανεμογεννήτριες αληταράδες ! Καταστρέψατε όλη την Ελλάδα !

  2. ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ.
    .
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ.

  3. ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ.ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ,,,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ. 1000ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ,1000ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ….
    ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ?
    ΟΧΙ? ΜΑ ΓΙΑΤΙ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΤΕ?

  4. Αυτό με τις διάσπαρτες εστίες, πόση δηλαδή σύμπτωση να πήρε φωτιά ταυτόχρονα από φυσικά αίτια ή σκουπίδια κλπ; Μήπως πρέπει στα πλαίσια σεβασμού των θρησκευτικών και πολιτιστικών πεποιθήσεων των λάθρο να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τιμωρία όπως προβλέπεται στις χώρες τους; Έκαψες; Σε κάψαμε. Έκλεψες; Χεράκι εκτός. Βίασες; Πουλάκι εκτός. Μετά να δεις εάν θα έρχονται προς τα εδώ.

  5. Μα εμεινε και τιποτα να καψουνε? Νομιζα οτι περυσι τα αφανισανε ολα!
    Καλους…ανεμιστηρες… ανεμογεννητριες! Η κουλαρα ακαθεκτη συνεχιζει τη….πρασινη αναπτυξη! Ευτυχως που εχουμε φτηνο…ρευμα! Αβε Νερωνα οι ραγιαδες σε χαιρετουν!

    1. καθε χρονο γινονται πυρκαγιες, θα μεγαλωσεις καποια στιγμη και θα το καταλαβεις

      1. Κάθε χρόνο γίνονται εμπρησμοί και τον επόμενο φυτρώνουν στα καμμένα γερμανικά “ανεμιστηράκια” από τα καλά με τη “μίζα”. Κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις και θα το καταλάβεις.

Comments are closed.