ΦΡΙΚΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΜΕ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 12ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ. ΗΤΑΝ Ο “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ” ΤΟΥ. ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Φρικώδης υπόθεση στο Ναύπλιο, με ιερέα να ασελγεί σε 12χρονο αγόρι.

Για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου αγοριού, συνελήφθη ένας 40χρονος ιερέας στο Ναύπλιο, με την ανατριχιαστική υπόθεση να βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο ιερέας, τραβούσε βίντεο από τις φρικιαστικές πράξεις και τα έστελνε στο messenger του παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος ιερέας από το Ναύπλιο διατηρούσε πνευματική σχέση με το αγόρι, ωστόσο μετά από έρευνα ανακαλύφθηκαν οι φρικιαστικές πράξεις ασέλγειας.

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς ψάχνουν αν υπάρχει και άλλο παρόμοιο υλικό είτε με το 12χρονο αγόρι είτε και με άλλα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του.

Προανάκριση διενεργείται στο Τμήμα Ασφαλείας του Ναυπλίου, μετά την πρώτη καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας.
Πηγή: pelop.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ;ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ……Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ….

  2. Χειρουργικος ευνουχισμος, ειναι η μοναδικη τιμωρια, που ισως σωσει μελλοντικα θυματα, απο τα νυχια ολων αυτων των διεστραμμενων.

  3. Παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν πάρα πολλοί άξιοι κληρικοί που επιτελούν τα καθήκοντά τους με διάκριση και φόβο Θεού. Αν βρέθηκαν και μερικοί επίορκοι κληρικοί που ατίμασαν την Ιερωσύνη τους δεν φταίει ούτε ο Χριστός ούτε η Εκκλησία. Αν όντως αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές, τότε ξύρισμα και φυλακή.

    1. Ο Χριστός και η Εκκλησία Του σίγουρα δεν φταίνε, γιατί δεν ίδρυσαν κανένα ανθρώπινο ιερατείο, αυτά τα παπαδαριά είναι κρατικοί πράκτορες από την εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέχρι σήμερα, για τη χειραγώγηση του πληθυσμού.

  4. Μήπως ήταν άγαμος αρχιμανδρίτης;
    Οι μισοί εξ αυτών επιθυμούν φυσιολογικά γυναίκες, αλλά,φευ, την πέφτουν σε αγόρια ως υποκατάστατα γυναικών.
    Το έτερον ήμισυ επιθυμούν άνδρες…
    Να κλείσουν τα εκκλησιαστικά λύκεια, προπομποί στην ανωμαλία της αγαμίας.

  5. Ρε και εγώ νόμιζα μόνο στο Βατικανό γίνονται αυτά…χαχαχαχα στείλτε τα παιδιά σας στο κατηχητικό τραγοπαπαδες βρωμιάρηδες.

  6. Οχι βρε, αδελφοποιητοί ήταν Το συνηθίζαν και στο βυζάντιο!
    Γνωστές παπαδοπ@υστιες, για να καλυψουν τα αποτρόπαια….Απο κει βγήκε και “η αδερφή”

  7. Οι “πνευματικοί” των παιδιών να είναι μόνο οι γονείς τους, οι οποίοι να φροντίζουν παραυτα να έχουν και πνευματική σχέση με τα παιδιά τους και όχι μόνο να τους παρέχουν τα απαραίτητα για την επιβίωση και την επαγγελματική αποκατάσταση τους, αλλιώς να μην κάνουν παιδιά.

  8. Τρισκατάρατη, δεν έχετε αφήσει καμία ηθική αξία αλώβητη.
    Ένα ποσοστό εργαζόμενων μάχεται καθημερινά για να προσφέρει έργο στην κοινωνία και κάποιοι καταστρέφουν τα πάντα.
    ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΒΡΩΜΑΝΘΡΩΠΟΙ

  9. Εσύ ρε πατέρα του ανήλικου,πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι που είχες στο παιδί σου “πνευματικο”;;;;
    Αυτό είχε ανάγκη το παιδί σου;;;Έναν παπά;;;;
    Εσένα πρέπει να γαμησουν πρώτα και μετά τον τράγο.

  10. Ερώτηση προς όλους: για ποιον λόγο προτείνετε το ξύρισμα ως ατιμωτική ποινή για κάποιον παπά, ο οποίος εξετράπη; Αφού ο σάτυρος έχει μορφή τράγου, οι δε ιερείς σας, έχουν υιοθετήσει την εμφάνιση των Ιουδαίων ραβίνων, απλυσια, μαλλιά, γένια, μαύρα ράσα κτλ. Το ξύρισμα είναι καθαριότητα, γι’ αυτό, ας τους αφήνουν μέσα στην βρώμα τους.

  11. Ιερέας συλλαμβάνεται παραμονή της εορτής προς τιμήν του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ για αισχρές πράξεις που προσβάλουν την φύση ,το δημιούργημα του ΘΕΟΥ . Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ υπάρχει .

  12. Βγαλσιμο των ρασων, ξυρισμα, πισσα και πουπουλα και… “στρατιωτικο πετιπατο”!

  13. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΔΩΝΗΣ

Comments are closed.