ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό το μέλλον μας ετοιμάζουν! Τον πέταξαν έξω από την λίστα μεταμόσχευσης καρδιάς γιατί ήταν ανεμβολίαστος!

Κοινοποίηση:
metamosxefsi_kardias

Αδιανόητα είναι τα όσα συμβαίνουν στη Βοστώνη των ΗΠΑ, καθώς ένα νοσοκομείο αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα μεταμοσχεύσεων καρδιάς έναν 31χρονο επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Η οικογένεια του Ντίζτεϊ Φέργκουσον υποστηρίζει ότι ήταν πρώτος στη λίστα που έλαβε το μόσχευμα στο «Brigham and Women’s Hospital», αλλά αφαιρέθηκε λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού του, ανέφερε το CBS Boston.

Ο πατέρας του, Ντέιβιντ Φέργκιουσον, είπε ότι ο γιος του – ο οποίος παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο και έχει απεγνωσμένη ανάγκη από τη μεταμόσχευση – δεν πιστεύει στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Είναι ενάντια στις βασικές αρχές του, δεν πιστεύει σε αυτό. Είναι μια πολιτική που επιβάλλουν και έτσι επειδή δεν θα εμβολιαστεί, τον έβγαλαν από τη λίστα για τη μεταμόσχευση καρδιάς», δήλωσε.

 

Ο Φέργκιουσον έχει δύο παιδιά και περιμένει ένα τρίτο με τη σύντροφό του Χέδερ, σύμφωνα με τη σελίδα του GoFundMe που δημιουργήθηκε για να τον βοηθήσει.

Το «Brigham and Women’s Hospital», το οποίο είναι διδακτικό ίδρυμα του Χάρβαρντ, ανέφερε ότι η έρευνα έδειξε ότι οι λήπτες μοσχευμάτων διέτρεχαν πολύ υψηλότερο κίνδυνο να πεθάνουν από COVID σε σύγκριση με ασθενείς που δεν είχαν μεταμοσχευθεί.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ένας ασθενής που λαμβάνει ένα μεταμοσχευμένο όργανο έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης», είπε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου στην «The Post».

Η πολιτική του νοσοκομείου που απαιτεί από τους λήπτες να κάνουν το εμβόλιο για την COVID-19 εφαρμόζεται και σε άλλα προγράμματα μεταμόσχευσης στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Το νοσοκομείο αρνήθηκε ότι ένας υποψήφιος θα μπορούσε να είναι «πρώτος στη λίστα» για μεταμόσχευση επειδή υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα προτεραιότητας για την κατανομή των οργάνων.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνιστούν επίσης στους ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι λήπτες μοσχευμάτων οργάνων, να εμβολιάζονται επειδή είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στον κορωνοϊό.

 

Η οικογένεια του Φέργκιουσον σκέφτεται να τον μεταφέρει σε άλλο νοσοκομείο που έχει διαφορετική πολιτική σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις και τον εμβολιασμό, αλλά φοβάται ότι είναι ήδη πολύ αδύναμος για να μεταφερθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καθίκια! Θα λογοδοτήσετε κάποια στιγμή μπροστά στον Δημιουργό σας για αυτά που έχετε κάνει!!! Και εκεί η κρίση Του θα είναι αμείλικτη!!!

  2. Τον Τζήμερο και τον Κρανιδιώτη τι τους θέλεις; Είναι ακραίοι υπερασπιστές της υποχρεωτικότητας, και αποτυχημένοι γυρολόγοι.

  3. Λιγη υπομονη ακομη για τους ανεμβολιαστους.

  4. οξείδιο γραφενιου.
    ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΊΔΙΟΙ ή ΣΑΤΑΝ-ΙΣΤΕΣ;;;;;; όντως ξεπαστρευουν κόσμο.

Comments are closed.