ΦΗΜΗ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΣΑΝΤ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΗΓΕΤΗ – Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣ! ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ – «ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ»

Κοινοποίηση:
bbasrslllassnt000

Απόπειρα δολοφονίας κατά του ηγέτη της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ σημειώθηκε πιθανότατα στην Ταρτούς όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα η απόπειρα έγινε από οπλοφόρους οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα στην αυτοκινητοπομπή του Άσσαντ και ακολούθησε μάχη με την προσωπική του φρουρά, χωρίς ο Σύρος πρόεδρος να; πάθει κάτι.

Είμαι ο Άσαντ. Δεν είμαι νεκρός. Είμαι ζωντανός….. Πρεμιέρα Άσαντ μια μέρα μετά τη φημολογούμενη απόπειρα!

Πρεμιέρα Άσαντ με όλη την οικογένεια βολτάρει στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης της Δαμασκού μια μέρα μετά τις φήμες που τον έφεραν ότι επιβίωσε μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας. Συνεχώς είναι έξω τις τελευταίες μέρες. Όταν διαισθάνεται κίνδυνο βγαίνει..

Θα μπορούσε σήμερα να είχε επαναλάβει το θρυλικό μήνυμα ενός άλλου μεγάλου ηγέτη της Ανατολής που επιβίωσε επίσης από αποτυχημένη απόπειρα από τoυς επίδοξους βαλτούς δολοφόνους του:

.. Είμαι ο Άσαντ. Είμαι εκείνος τον οποίον συ εξέλεξες διά να είναι ηγέτης σου. Δεν είμαι νεκρός. Είμαι ζωντανός. Και είμαι μαζί σου, συναγωνιστής και σημαιοφόρος εις τον κοινόν αγώνα…. Νυν υπέρ πάντων ο αγών!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Ασαντ τους μπαίνει στην μύτη γιατί δεν υπακούει στο παγκόσμιο Χαζαρικό σύστημα της Νέας Τάξης

  2. Τόσα χρόνια κυβερνάει τη Συρία έχουν διαλυθεί όλα και ακόμα ο πούστης δε λέει να φύγει..αυτός είναι χειρότερος και από τους δικούς μας..

  3. O ΑΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ….ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟ…

    1. Ποιους ακριβώς Σύριους ρε Εβραίε? Αυτούς που στέλνει το ισραήλ σαν πράκτορες στη χώρα μας γιατί αυτοι δεν είναι Σύριοι αυτοι είναι πρακτορακια της Ισις και τούρκοσποροι Οι πραγματικοι Συριοι κάθονται και πολεμάνε στο πλευρό του λιονταριού της Συρίας του Άσαντ. κατάλαβες?

    2. Μακάρι και η Ελλάδα να έβρισκε ένα δολοφόνο των αντίχριστων και δοσίλογων. Αλλά ακόμη εδώ ο λαός θέλει την πρόοδο των λοατκι και παιδεραστων ανθελληνων .

    3. Συμφωνώ,είναι μισητός τύραννος στον λαό του γι΄αυτό έχει συνοδεία είκοσι αυτοκινήτα,αρκετα περιπολικά και καμιά εκατόστη φρουρούς…Βεβαια εκεί είναι Συρία, δεν είναι και ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Comments are closed.