“ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ – ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο Χ.ΓΩΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ” – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault (23)

“Φάρμακο για Covid-19 υπάρχει αλλά… για λίγους – Το έδωσε ο Χ.Γώγος σε συνάδελφό του νευροχειρούργο!!!”

Επιβεβαιώνεται με μία ακόμα προσωπική μαρτυρία, και μάλιστα επιστήμονα Νευροχειρουργού, ο οποίος είχε ασθενήσει από Covid-19, ότι υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειας αλλά η κεντρική οδηγία και προκειμένου να μην «αποχαιρετήσουμε» τις αγαπημένες μας μάσκες και κυρίως να κάνουμε τα εμβόλια χωρίς να παρεκκλίνουμε του προγράμματος εμβολιασμού που κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για εμάς.

Δείτε το αποκαλυπτική συζήτηση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Ξανάλατου στο XANAL web tv και του Νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη, ο οποίος είχε νοσήσει από Covid και αναστήθηκε μέσα σε μία ώρα (!) με ένα φάρμακο.

Παρακολουθήστε τις αποκαλύψεις στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

Η διάκριση σε ασθενείς και σε παρεχόμενες θεραπείες δεν είναι θέμα εισαγγελέα;… Μάλιστα σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση παγκόσμια;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Είναι τά μονοκλωνικά αντισώματα.Στήν Αμερική κυκλοφορεί τό φάρμακο μέ τό όνομα BAMLANIVIMAB τής φαρμακευτικής εταιρείας ELI LILLY καί τό φάρμακο τής φαρμακευτικής εταιρείας LA ROCH/REGENERON CASIRIVIMAB/IMDEVIMAB.Ο πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ θεραπεύτηκε από τό κορωνοιό τόν Οκτώβριο τού 2020 μέσa σέ δύο ημέρες.Από τότε ονομάζετα
    “φάρμακο τού Τράμπ”.
    Τά φάρμακα μέ τά μονοκλωνικά αντισώματα δέν έχουν εγκριθέι στήν Ευρώπη διότι δέν τό θέλει ή διεφθαρμένη ΕΕ.Η πρόεδρος τής ΕΕ Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν.ή οποία κατεχράσθει ώς υπουργός Αμυνας τής Γερμανίας 400.000 εκατομμύρια ευρώ,παραγγέλνει όλα τά εμβόλια στην Pfizer τού Εβραίου Μπουρλά.1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων πού στοιχίζουν 35 δισεκατομμύρια ευρώ.Μία δόση κοστίζει 19,5 ευρώ.Η Ευρωπαική Ενωση είναι ό μεγαλύτερος πελάτης τής Pfizer.Ο Εβραίος Μπουρλά έχει στήν διαθεσή του πολλά δισεκατομμύρια καί δίνει γερές μίζες στόν γουρλομάτη καί στά τσιράκια του τούς κομπογιαννίτες.
    Γιάννης Λάκων

  2. Βασικά η φαρμακευτική αγωγή είναι η ίδια που χορηγήθηκε στον Trump πριν κάτι μήνες οταν είχε αρρωστήσει. Η κατασταση του ηταν αρκετα σοβαρή αλλά τα Αμερικανικά media δεν το βγάλανε προς τα έξω. Αυτό που δεν βγήκε τότε προς τα έξω ηταν οτι Ο Τραμπ είχε χαμηλότερα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα από ό, τι ανέφερε ο γιατρός του και οι ακτίνες Χ βρήκαν διήθηση των πνευμόνων, η οποία μπορεί να είναι ένδειξη οξείας υπόθεσης του ιού. Μέσα σε δύο μέρες όμως εγινε περδικι με το κοκτέιλ φαρμάκων που του δώσανε. Παρόμοιο κοκτέιλ λένε δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο όταν είχε αρρωστήσει και αυτός. Είπαμε αυτά drugs είναι για την κοινωνική ελίτ…

  3. Μόνο που δε μας είπε το φάρμακο… ποιος ξέρει τι μας περιμένει…

  4. Όσο έχουμε Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω φάρμακα για τους Έλληνες, εσείς ;;;;;;;;;;;;;

  5. Οι ίδιοι που δημοσίως κ κατ’έπανάληψη έχουν δηλώσει
    ότι επιθυμούν την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού,
    οι ίδιοι λαδώνουν με εκατομμύρια μίζες τα μμε και τους πολιτικούς υπαλλήλους τους
    να μας πείσουν να μπολιαστούμε.
    Αυτό μόνον αρκεί ώστε να μην γίνουμε πειραματόζωα.

  6. Προφανως και υπαρχει φαρμακο και προφανως και ειναι σε πειραματικο σταδιο,γι’αυτο και του ζητησαν να υπογραψει.Μη διαμαρτυρεστε,εκτος κι αν σας πειραζει να ειστε πειραματοζωα για τα εμβολια,αλλα οχι και για τα φαρμακα.

  7. εισαγγελέας δεν υφίσταται αν πρόκειται για κάτι σημαντικό! ο εισαγγελέας είναι για τα ΛΌΑΤΚΙ μη θιχτουν, και τα για τα κορωνοπάρτι

  8. Αυτό θα έπρεπε να γίνει πρωτοσέλιδο ώστε να ξυπνήσουν και οι κοιμισμένοι που πιστεύουν ότι οι αλητάμπουρες κόπτονται για την υγεία του απλού πολίτη.

  9. Δε μπορεί το κράτος να κοροϊδεύει τους πολίτες του,κάπου υπάρχει ψέμα και παπατζηλικι αλλά που;

  10. Πως είναι δυνατόν να βγαίνει ένας γιατρός επώνυμα και να λέει ότι συνάδελφός του του έδωσε φάρμακο για τον κορωνοιό και μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να γίνεται καλά και δεν επεμβαίνει ένας εισαγγελέας. Εφόσον υπάρχει φάρμακο γιατί δεν το φέρνουν ώστε να σωθούν άνθρωποι. Γιατί γίνονται διακρίσεις στο πιοός θα πάρει το φάρμακο και ποιός όχι. Και εμείς απλά τους ακούμε και δεχόμαστε τα πάντα αδιαμαρτύρητα.

  11. Συγνώμη συγνώμη συγνώμη…για να καταλάβω καλά τώρα τι είδα…μας λέει πως τόσα εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν άδικα, υπάρχει το φάρμακο και αυτοί προτείνουν εμβολιασμό και μάσκα ενώ υπάρχει λύση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα; Δεν μπορώ…δεν αντέχω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα ούτε υπομονή!

Comments are closed.