Υπόθεση ναρκωτικών: Στη φυλακή ο 29χρονος Αλβανός – Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης

Κοινοποίηση:
1

Ο 29χρονος, είχε απασχολήσει και το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικασθεί για υπόθεση ληστείας τον Αύγουστο του 2011


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος Αλβανός και ελεύθερη η 26χρονη Λαμιώτισσα που εμπλέκονται στη μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κατά τη διαδικασία ο 29χρονος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τα ευρήματα της Αστυνομίας, καθώς εκτός από τα «φιξάκια» που βρήκε επάνω του η ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης σε μορφή βράχου και κάνναβη), ζυγαριές ακριβείας, ασύρματος και χρήματα, στο σπίτι όπου έμενε με την κοπέλα στο κέντρο της Λαμίας.

Η τελευταία αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους, να δίνει το παρόν κάθε πρώτο 5ημερο του μήνα στο ΑΤ Λαμίας, καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Για μία «καταστροφική αφέλεια» που την ενέπλεξε στη συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή, έκανε λόγο μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport ο δικηγόρος της Νίκος Τσακτάνης.

Ο 29χρονος, είχε απασχολήσει και το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικασθεί για υπόθεση ληστείας τον Αύγουστο του 2011, όταν μαζί με άγνωστο συνεργό του είχαν εισβάλει σε σπίτι 76χρονου – τότε – στη Μακρακώμη και με την απειλή μαχαιριού είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.

Ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και οδηγήθηκε στη φυλακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποφυλακίστηκε το 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα ιδια και τα ιδια!!!!!!!! Δεν ..φταινε αυτα τα αποβρασματα, φταιει αυτο το απεριγραπτο κρατος που τους χαιδευει!!!!!!!!! Ρε ανεκδιηγητοι πολιτικαντηδες αφου το μπουμπουκι αυτο ειχε στο παρελθον καταδηκασθει για ληστεια, οταν αποφυλακισθηκε γιατι δεν τον απελασατε να παει στο διαολο;;;;;;;; Τι περιμενατε οτι θα εχει σοφρονισθει και θα πηγαινε να γινει….παπας;;;;;;;; Η γελοιοτητα σας δεν εχει ορια και με τις μη απελασεις τετοιων …φρουτων, ταλαιπορειτε την Ελληνικη κοινωνια!!!!!!!!!

  2. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΑΤΟΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ! ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Comments are closed.